Hansaplast PROMO PACK Kit Грижа за раната Wound Spray 100ml, Wound Healing Ointment 50g & Flexible Strips XXL Elastic 6x9cm 5 бр

Hansaplast PROMO PACK Kit Грижа за раната Wound Spray 100ml, Wound Healing Ointment 50g & Flexible Strips XXL Elastic 6x9cm 5 бр

Спрей за рани и крем за заздравяване на рани и гъвкави тампони за рани

код на продукта: 048288
Само четири продукти са на разположение!

Препоръчителна цена на дребно  43,73лв. (22,37€)

Комплект за грижа за рани Hansaplast Оферта Пакет Спрей за рани 100 мл, Мехлем за заздравяване на рани 50 г и гъвкави ленти XXL Еластик 6x9 см 5 броя Спрей за рани и крем за заздравяване на рани и гъвкави тампони за рани Hansaplast Спрей за ран...  още

32,36лв. (16,55€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5201178041535
ТЕГЛО: 262gr

Комплект за грижа за рани Hansaplast Оферта Пакет Спрей за рани 100 мл, Мехлем за заздравяване на рани 50 г и гъвкави ленти XXL Еластик 6x9 см 5 броя

Спрей за рани и крем за заздравяване на рани и гъвкави тампони за рани

Hansaplast Спрей за рани 100мл

Когато кожата ни е наранена, защитният външен слой става крехък и тогава прахът и бактериите могат да проникнат в тялото ни. Това състояние може да причини инфекция, която причинява допълнително „увреждане“ на нашата кожа и забавя процеса на оздравяване. Ако не се лекува бързо, инфекцията може да се разпространи по-дълбоко и да доведе до друга
по-сериозна ситуация за нашето здраве.

Новият Hansaplast спрей за рани е лесно за използване и практично решение
за антисептично почистване на рани, като порязвания, охлузвания и отворени
мехури. Може да се използва и при хронични рани, както и при
следоперативна грижа за рани, според указанията на лекар.

В обобщение Hansaplast спрей за рани:

  • Ефективно предпазва от инфекция на раната
  • Предлага бързо и безболезнено приложение
  • Не съдържа оцветители и аромати
  • Подходящ е за употреба при деца и чувствителна кожа
  • Лесен е за използване и дори се пръска с главата надолу!

и

Hansaplast Крем за заздравяване на рани помага за заздравяването на рани и увредена кожа 50g

  • Ускорява до 2 пъти по-бързо зарастване* на рани
  • Намалява риска от белези
  • Може да се използва на всички етапи от заздравяването на рани
  • Особено щадящ кожата и подходящ за бебета
  • Не съдържа парфюми, оцветители, консерванти и животински продукти

*В сравнение с нетретирана рана

Това е крем, който подобрява и ускорява естественото зарастване на малки повърхностни рани, като порязвания, ожулвания и драскотини, както и изгаряния първа и по-малки втора степен. Кремът за заздравяване на рани Hansaplast може да се използва на всеки етап от лечебния процес върху отворени рани и наранена кожа.
Клинично доказано е, че влажната лечебна среда подпомага и ускорява естествения оздравителен процес. Hansaplast Wound Healing Cream създава тънък слой, който диша и предпазва кожата от външни фактори, като същевременно не позволява на раната да изсъхне. Клинично доказано е, че насърчава по-бързото заздравяване на рани и намалява риска от белези.
Кремът за заздравяване на рани Hansaplast е особено щадящ кожата. Меката формула е дерматологично тествана** и е подходяща за бебета, деца и чувствителна кожа.
Hansaplast Wound Healing Cream не съдържа оцветители, аромати, консерванти и животински производни. Кремът може да се комбинира с обичайните подложки Hansaplast, като Elastic, Sensitive и Universal, както и детски подложки.

**Дерматологично одобрена поносимост от кожата

Клинични изследвания

Ефективността на Hansaplast Wound Healing Cream е доказана в клинични проучвания.

и

Hansaplast Гъвкави ленти XXL Еластични 6x9 см Гъвкави и водоустойчиви подложки, покриващи и предпазващи средни до големи рани 5 бр.

Hansaplast Flexible Elastic XL/XXL подложки са по-големи подложки, които предлагат по-добро покритие на рани на коленете и лактите благодарение на увеличения си размер. Подложките уплътняват раната и предотвратяват инфекция. Гъвкавите подложки са идеални за ставите и следват движенията на тялото.

*Подложките Hansaplast предпазват от 99% мръсотия и бактерии.

  • Материята е особено гъвкава, водоустойчива и позволява на кожата да диша.
  • Марленият тампон предпазва раната, без да залепва за нея.
  • Силното лепило гарантира, че подложката ще остане на място.

Размер: 6х9 см

Брой: 5 бр

Hansaplast Спрей за рани 100мл

Почистването на раната от мръсотия и бактерии е необходимата първа стъпка за оптимално заздравяване. За да предотвратите замърсяване на раната, напръскайте Hansaplast спрей за почистване на рани от разстояние приблизително 10 cm върху цялата област на раната. Повторете, ако е необходимо. След това внимателно избършете раната и околното пространство.

Важно: малка рана скоро ще спре да кърви. Ако кървенето продължи, поставете допълнителна марля, продължете да прилагате натиск и потърсете медицинска помощ.

Hansaplast Крем за заздравяване на рани помага за заздравяването на рани и увредена кожа 50g

Почистването на раната от мръсотия и бактерии е необходимата първа стъпка за оптимално заздравяване. За да предотвратите инфекции на рани, напръскайте Hansaplast Wound Cleansing Spray от разстояние около 10 cm върху цялата област на раната. Повторете, ако е необходимо и след това внимателно избършете раната и областта на кожата около раната.

Важно: При малки рани кървенето спира скоро. Ако кървенето продължи, използвайте допълнителна марля, продължете да прилагате натиск върху раната и потърсете медицинска помощ.

Можете да помогнете на раната да заздравее безопасно и бързо, като същевременно намалите риска от белези. Използвайте Хансапласт крем за заздравяване на рани редовно, докато раната заздравее напълно. Внимателно нанесете тънък слой веднъж или два пъти дневно. Уверете се, че върхът на тръбата не влиза в контакт с раната. Повтаряйте редовно до пълно излекуване. Кремът за заздравяване на рани Hansaplast може да се използва върху отворени, малки повърхностни рани на всеки етап от лечебния процес.

И накрая, важно е да защитите раната от външни фактори като мръсотия и бактерии, за да позволите безпрепятствено зарастване. Покрийте раната с подложката Hansaplast, която най-добре отговаря на вашите нужди. Наблюдавайте раната и сменяйте тампона или марлята редовно, освен ако Вашият лекар не е посъветвал друго. Може да намерите тази статия за ноу-хау за грижа за рани за полезна.

Hansaplast Гъвкави ленти XXL Еластични 6x9 см Гъвкави и водоустойчиви подложки, покриващи и предпазващи средни до големи рани 5 бр.

1. Почистване:

Почистването на раната от мръсотия и бактерии е необходимата първа стъпка за оптимално заздравяване. За да предотвратите инфекции на рани, напръскайте Hansaplast Wound Cleansing Spray от разстояние около 10 cm върху цялата област на раната. Повторете, ако е необходимо и след това внимателно избършете раната и областта на кожата около раната.

Важно: При малки рани кървенето спира скоро. Ако кървенето продължи, поставете допълнителна марля, поддържайте натиск и потърсете медицинска помощ.

2. Защита:

След това е важно да защитите раната от външни влияния, като мръсотия и бактерии, за да може заздравяването да протече без усложнения. Покрийте раната с подложката Hansaplast, която най-добре отговаря на вашите нужди. Наблюдавайте раната и сменяйте тампона или марлята редовно, освен ако Вашият лекар не е посъветвал друго. Може да намерите тази статия за ноу-хау за грижа за рани за полезна.

3. Изцеление:

Можете да помогнете на раната да заздравее безопасно и бързо, като същевременно намалите риска от белези. Използвайте Хансапласт крем за заздравяване на рани редовно, докато раната заздравее напълно. Внимателно нанесете тънък слой веднъж или два пъти дневно. Уверете се, че върхът на тръбата не влиза в контакт с раната. Повтаряйте редовно до пълно излекуване. Кремът за заздравяване на рани Hansaplast може да се използва върху отворени, малки повърхностни рани на всеки етап от лечебния процес. Ако е необходимо, покрийте раната с тампон, марля или бинт.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук