Nuk Disney Micky Mouse Action Cup 12m+ Сив 230ml

Nuk Disney Micky Mouse Action Cup 12m+ Сив 230ml

Пластмасова чаша със сламка и капачка на винт за възраст над 12 месеца

код на продукта: 048463
скоро наличен продукт
Nuk

Препоръчителна цена на дребно  21,41лв. (10,95€)

Nuk Disney Micky Mouse Екшън чаша Пластмасова чаша със сламка и винтов капак 12 м+ сива 230 мл Капацитет 230 мл течност, подходяща за деца от 12 месеца нагоре. Мека слама, нежна към небцето и венците. Капачката на винт предпазва сламката по...  още

21,41лв. (10,95€)
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 4008600348436
ТЕГЛО: 122gr
Вижте също продукти в тази категория:
Бутилки - Чаши за обучение на бебета

Nuk Disney Micky Mouse Екшън чаша Пластмасова чаша със сламка и винтов капак 12 м+ сива 230 мл

  • Капацитет 230 мл течност, подходяща за деца от 12 месеца нагоре.
  • Мека слама, нежна към небцето и венците.
  • Капачката на винт предпазва сламката по време на транспортиране.
  • Изработен от здрава полипропиленова (PP) пластмаса, без BPA.
  • NUK Evolution Cup Series.

Емблематичните герои на Disney Мики и Мини празнуват своята 90-та годишнина и NUK празнува с тях: Модерни модели с ретро характер украсяват NUK Magic Cup и вдъхновяват малки и големи фенове на Disney!

NUK Action Cup: Те се учат да пият с действие!

NUK Action Cup придружава детето от 12 месеца нататък, когато то става по-оживено и постоянното движение и активност стават негов приоритет. Меката сламка е гъвкава и нежна към небцето и венците. Благодарение на практичната капачка на винт, едно движение е достатъчно и сламката изчезва в капачката. При транспортиране сламката се сгъва и се скрива вътре в капака, за да запази всичко сухо и чисто. Тази чаша NUK има и вентилационен клапан, който гарантира, че децата ще пият без проблеми.

NUK Action Cup – гъвкав и безопасен във всяка ситуация

NUK Action Cup е изработена от висококачествени, издръжливи материали, 100% без BPA и е украсена със сладки дизайни. Всички негови части се почистват лесно и ефикасно. Също така NUK Action Cup е много лесна за разглобяване и сглобяване. Нейната форма, която е специално проектирана да се стеснява надолу, позволява на малките ръчички да я хващат с лекота: NUK Action Cup придружава нашите малки в малките и големите приключения на тяхното ежедневие.

Тази чаша NUK е съвместима с всички аксесоари NUK Evolution Cup.

NUK чаши: Учат се да пият лесно, три пъти!

Да се ​​научите да пиете самостоятелно е една от най-важните стъпки в развитието на бебето и е истинско предизвикателство от гледна точка на търпение и умения. Поради тази причина създадохме еволюционните чаши NUK Evolution: три нови чаши NUK, които могат да се комбинират с различни специални капаци и по този начин да следват развитието на детето, докато расте. Всяка капачка е специално проектирана да отговаря на различен етап на учене и може лесно да бъде заменена с нарастване на уменията на бебето – по начин, който е силно персонализиран и адаптиран към темпото на учене на всяко бебе. И трите капачки осигуряват 100% защита от течове. Всички компоненти са включени в практичния тренировъчен комплект NUK Evolution Cup: открийте чаши, които растат с вас!

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук