Jungle Formula Strong Original 75ml

Jungle Formula Strong Original 75ml

Спрей против насекоми за възрастни и деца над 13 години

код на продукта: 007749
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  24,42лв. (12,49€)

Jungle Formula Силен оригинален спрей против насекоми за възрастни и деца над 13 години 75ml Вашата ежедневна защита. Спрей против насекоми с приятен аромат, подходящ за вашата стандартна ежедневна защита, съдържа DEET в 20% съдържание и растит...  още

17,07лв. (8,73€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5206469007009
Вижте също продукти в тази категория:
Мазила против комари

Jungle Formula Силен оригинален спрей против насекоми за възрастни и деца над 13 години 75ml

Вашата ежедневна защита.

Спрей против насекоми с приятен аромат, подходящ за вашата стандартна ежедневна защита, съдържа DEET в 20% съдържание и растителни екстракти.

Защитете и овлажнете кожата си с едно просто движение. Продуктовата линия Jungle Formula ефективно предпазва кожата ви от комари.

Спреят против насекоми съдържа DEET в съдържание от 20% и растителни екстракти, предпазва кожата ви от комари, оставяйки приятен аромат.

Подходящ за използване в райони, където няма известен риск от малария или други болести, пренасяни от насекоми.

Продуктът не трябва да се използва повече от 2 пъти на ден.

До 6 часа защита *

За възрастни и деца над 13 години

* Фактори като повишаване на температурата и влажността могат да намалят продължителността на защита.

Продуктът не трябва да се използва повече от 2 пъти на ден.

- Продуктът е готов за употреба. Нанесете равномерно върху откритите части на тялото. Не прилагайте близо до очите, устните и раздразнената кожа (включително изгаряния) или възпалена кожа. За употреба върху лицето, нанесете количество върху ръцете си и след това го нанесете. Не вдишвайте продукта. Измийте добре ръцете си след всяко приложение. Продуктът не трябва да се използва повече от 2 пъти на ден. Да не се прилага при деца под 13 години. Може да се използва и надолу. Съхранявайте на хладно и сухо място. Далеч от храна, пластмаса, синтетични тъкани и лакирани повърхности.

Предпазни мерки
ВНИМАНИЕ. Течност и пари са силно запалими. Продуктът трябва да се използва само на открито и добре проветриво място. Не вдишвайте изпарения. Предизвиква силно дразнене на очите.
ДАЛЕЧ ОТ ДЕЦА.

ПРИ КОНТАКТ С ОЧИТЕ: незабавно изплакнете обилно с вода в продължение на няколко минути. Ако има контактни лещи, свалете ги, ако е лесно. Продължете да изплаквате. Обадете се на Центъра за отравяния или на лекар. Ако потърсите медицински съвет, носете продукта или етикета със себе си. Съдържа цитронелал. Може да предизвика алергична реакция.

ПРИ ПОГЛЪЩАНЕ: Изпийте 1 или 2 чаши вода незабавно и предизвикайте повръщане, като докоснете задната част на гърлото с пръст. Не повръщайте и не прилагайте нищо през устата на хора в безсъзнание. Потърсете медицинска помощ, ако е необходимо.

СЛЕД КОНТАКТ С ОТВОРЕНИ РАНИ: Измийте обилно с вода. Ако дразненето продължава, консултирайте се с лекар. Далеч от топлина, искри, пламъци, горещи повърхности. Когато го използвате, не яжте, пийте и не пушете.

Антидот: Няма специфичен антидот. тел. Center Poison .: +302107793777 Не използвайте повторно опаковката.

Основната активна съставка е DEET със съдържание от 20% и натурални екстракти за силна защита.
- Етилов алкохол

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук