Optima Aloe Vera Juice 100% Натурален сок от Алое  500ml

Optima Aloe Vera Juice 100% Натурален сок от Алое 500ml

код на продукта: 006482
Само един продукт е наличен!

Препоръчителна цена на дребно  30,79лв. (15,75€)

Optima Сок от алое вера 100% натурален сок от алое 500мл ОПИСАНИЕ Optima Aloe Vera Juice съдържа 100% натурален сок от алое от уникална смес от цели листа и нефилтриран гел от алое за страхотен вкус. По време на производството се извършва миним...  още

26,78лв. (13,70€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5029354000196
ТЕГЛО: 500gr
Вижте също продукти в тази категория:
При запек и хемороиди

Optima Сок от алое вера 100% натурален сок от алое 500мл

ОПИСАНИЕ

Optima Aloe Vera Juice съдържа 100% натурален сок от алое от уникална смес от цели листа и нефилтриран гел от алое за страхотен вкус. По време на производството се извършва минималната възможна обработка и само горчивото алоиново вещество се отстранява чрез нежна обработка, за да се запазят почти непроменени естествените съставки на алоето. Тази уникална комбинация облекчава стомашно-чревни проблеми.

За производството на продукта се избират само пресни растения от алое, които осигуряват най-високите нива на естествена активност, които може да предложи сокът, като не се добавят изкуствени подсладители или ароматизиращи покрития.


Сок от алое вера Optima:

Допринася за доброто стомашно-чревно здраве.
Осигурява максимална ефективност на алое.
Помага за подобряване на храносмилането.
Предлага се с натурален или червен вкус.

Идеален е за:

Жени и мъже със стомашно-чревни проблеми.
Вегетерианци и вегани.


В ОБЩИ ЛИНИИ

Трудно беше да се „затворят” в лекарство или козметика толкова много полезни съставки и толкова много ценни свойства, колкото тези, които природата с повече майсторство и мъдрост събра в едно-единствено растение: алое вера. Алое е чудотворно растение, което се използва повече от 8000 години! Днес алоето е в основата на безброй козметика и лекарства.


Употребите на алое са открити преди 6000 години в Египет, както свидетелстват гравирани изображения на алое, датиращи от този период. Известно още като "растението на безсмъртието", алое вера (истинско алое) също е било използвано като погребален подарък на мъртвите фараони. Легендата разказва, че Александър Велики използвал алое, за да лекува рани по тялото си. Говори се, че неговият учител Аристотел го подтикнал да заеме остров Сокотра, южно от Йемен, където има изобилие от алое.


Гръцкият лекар, фармаколог и ботаник Диоскуридис в основната си работа "За материалната медицина" (de Materia Medica) описва Алое Вера и се позовава на лечебните свойства на сока му. Всъщност той характерно подчертава, че колкото по-горчив е сокът на растението, толкова по-голям е терапевтичният му ефект. Диоскорид описа свойствата на алоето, повечето от които сега са потвърдени: детоксикира стомаха, помага при язви, сърбеж, кожни раздразнения, хемороиди, синини и синини, спира косопада, стомашни болки, стомашни болки, кървене от рани, уста и уста. заболявания и тонзилит.


Алоето е доста подобно на кактуса, но принадлежи към семейството на лилиите и е свързано с лук, чесън и аспержи. Това е тревисто растение, с дебели, сочни листа и от центъра идват цветове обикновено жълто-червени. Расте в Куба, Мексико, Бразилия, Африка и Канарските острови. Той е особено устойчив на суша, може би защото е 96% вода. Въпреки че има повече от 300 вида алое, само два се използват за терапевтични цели, Алое Вера и по-рядко Алое Милър.


Алое има антибиотично, противогъбично, успокояващо и противовъзпалително действие, стимулира имунната система, успокоява нервната система и детоксикира организма. Освен това има слабително действие, подобрява храносмилането и допринася за цялостното здраве на стомашно-чревния тракт – сокът от алое се използва при заболявания на храносмилателната система. За използването му са направени десетки научни изследвания, резултатите от които понякога са противоречиви. Някои проучвания искат алоето да помогне значително при диабет, но също и при понижаване на липидите в кръвта.


Диабетиците трябва да бъдат особено внимателни, когато консумират перорално алое, тъй като то може да понижи нивата на кръвната захар и да причини хипогликемия. Слабителният ефект на сока може също да причини диария и да намали усвояването на някои лечения.


. Желе и сок


Желе от алое вера, което се отделя от вътрешността на листа, когато се нарязва или смачква, съдържа повече от 75 известни активни съставки. Източник е на 12 витамина, като основните са В, С, Е и β-каротин (предшественик на витамин А). Съдържа 20 минерала и микроелемента, главно магнезий, манган, цинк, калций, желязо и селен, но също и 18 различни аминокиселини („градивни елементи“ на протеините.


Също така е богат на протеини, полизахариди, ензими, които активират процесите в организма и помагат за разграждането на храната, стероли, етерични масла, антрахинони (вещества с антибактериално, противогъбично, противовирусно, противовъзпалително и аналгетично действие) и салицилова киселина. Ето защо е описан като "естествен аспирин".


Гелът от алое вера се използва в грижите от векове

и при заздравяването на белези и рани, кожни раздразнения и изгаряния, докато се нарича още "лечебно алое". Алое успокоява, овлажнява, омекотява и подпомага възстановяването на суха и увредена кожа. Ето защо той е основна част от много козметични продукти, фармацевтични и нефармацевтични.


Изследвания, проведени от британски изследователи от университета в Ексетър1 доказаха, че напр. че в случаите на акне гелът от алое вера намалява отока, вазоконстрикцията и концентрацията на гной 72 часа по-рано в сравнение с конвенционалните лекарства. В друго проучване2, 60 пациенти с псориазис са получавали крем с алое вера или плацебо, който е трябвало да прилагат 3 пъти на ден в продължение на 4 седмици. В края на проучването изследователите открили, че 83% от пациентите, които са получавали крем с алое вера, са имали ремисия на лезиите си, в сравнение със 7% от пациентите, които са получавали плацебо.
Сокът от алое съдържа алоин. Зеленикаво-жълтият ретиноиден ореол се използва и външно, за облекчаване на кожата от наранявания и други раздразнения, като напр. екземата.

Приема се като хранителна добавка за възрастни по 25ml (една капачка) 1-2 пъти дневно, както е или разтворен във вода или сок.

Хранителните добавки не са заместител на балансираната диета.

Ако сте бременна, кърмите, приемате лекарства или имате някакви медицински състояния, говорете с Вашия лекар преди да го приемете.

НАТУРАЛЕН СОК АЛОЕ ВЕРА (99,9%), АНТИОКСИДАНТИ: АСКОРБИНОВА КИСЕЛИНА

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук