Λυπούμαστε, το ερώτημα σας δεν ταιριάζει με κάποιο προϊόν, παρακαλούμε δοκιμάστε πάλι

  AG Pharm Hyaluronic Хранителна добавка с хиалуронова киселина Високо молекулно тегло1+1 подарък 2x30ml

  74,97лв.88,20лв.
  печелиш: 13,23лв.
  код на продукта: 010836
  При поръчка на този продукт получавате безплатна доставка
  Продаден
  Ηаличност: скоро наличен продукт

  Безплатна доставка
  за поръчки на стойност над 30лв.!
  Изпрати сега

  Γаранция на Aptekapromahon.com

  Γаранция на Aptekapromahon.com

  цел на Aptekapromahon.com е да се осигури едно приятно изживяване по време на пазаруване, но и след това, след като получитe поръчка Ви. Поради тази причина ние гарантираме, че:

  • Всички продукти, предлагани от Aptekapromahon.com ca оригинални, безопасни, и закупени от официалния гръцката делегация.
  • Нито един от нашите продукти, е проблематичeн, второкласен или има кратък срок на годност. Нашите цени ca много ниски, поради факта че ние компресирамe на маржа на печалбата ни и в същто време купувайки много големи количества постигаме на по-добри цени. Ако дадения продукт изтича много скоро тогава e ясно посочено в заглавието му.
  • В изключително малко вероятния случай, че даден продукт във вашия пакет пристигнe повреден или получите грешeн продукт, ние веднага го заменим и разбира се, без никакви такси за вас. Според нашите измервания на 99,9% от опаковкитe се стигaт до местоназначението си без никакви проблеми (т.е. вероятността, че има проблем, е 1 на 1000).
  • Дори и да съжалявате покупката си, можете да промените или върнете продукта в рамките на 14 дни, като си вземете парите обратно (в този случай вие плащате само за превоз на промяна).
  • Aptekapromahon.com положи всички усилия за да изпрати директно вашата поръчка. Поради тази причина, посочва относно наличността на продукта . В редки случаи (например след един уикенд, или в случаите на заболяване), възможно e вашата поръчка да се забави един ден. В 80% от случаите, когато поръчката e поставенa до 14:00, нашите клиенти получават техния пакет на следващия работен ден, а останалите 20% получават в рамките на 3-4 работни. Ако специално бързатe да си получитe поръчката, препоръчваме ви да ни информиратe по телефонa или имейлa, за да се даде приоритет на вашия парцел
  • Повече информация за политически мисии и възстановявания прочетете тук

  За всякакви въпроси не се колебайте да се свържете с нас на 0030 23230 41131 / BG Telenor 00359 892794245.

  ×

  Продава се с

   AG Pharm Hyaluronic Хранителна добавка с хиалуронова киселина Високо молекулно тегло1+1 подарък

   ОПИСАНИЕ

   Хиалуроновата киселина  Ag фарм е уникален продукт, който решава здравословни проблеми, свързани с:

   The Ag Pharm Hyluronic киселина е новото поколение САМО хиалуронова киселина с уникален състав Подобрена е опакован и произведени в Гърция в модерни съоръжения и съдържа 
   високо молекулно тегло


       Като естествен компонент на синовиалната течност, хиалуронова киселина осигурява достатъчно смазване на ставите, защита и борбата с разрушителни действия  радикали и токсини в организма. Той също така намалява възпалението, облекчаването на болката.

       
   В допълнение, хиалуронова киселина е един от основните компоненти на междупрешленните гръбначния диска.

       
   Хиалуроновата киселина се среща в стъкловидното тяло на окото (око). Чистият и желеобразна консистенция помага за усвояване на шоковете в ретината, предотвратявайки по този начин различни наранявания на окото.

       
   Хиалуроновата киселина е изключително важно за поддържане на овлажняващи и еластични свойства на кожата. Синтезът на хиалуронова киселина непрекъснато намалява през годините, като се започне най-рано в зряла възраст. Това намалява състав отнася способността  кожата да задържа вода. С течение на времето, това е много важно, тъй като кожните тъкани се появяват по-малко меки и гъвкави. Козметичната индустрия няма да включва -хиалуронова киселина в състава на грим продукти и хидратиращи и анти-стареене кремове.

       
   Той също така предлага много високи нива на хиалуронова киселина, съдържаща се в клапаните на сърцето (е смазващото вещество, което гарантира продължителна работа) и на съединителната тъкан на кръвоносните съдове, което определя здравето и еластичност.

       
   Дори помага за намаляване на бактериални инфекции и е показано, за да се намали loimoxiogona епизоди при хроничен бронхит, например, в случай на бактериална стрептококов тонзилит


   Даденият хиалуронова AG PHARM хиалуронова киселина  високо молекулно тегло може да бъде полезна за ставите и сърцето.


   ДОЗИРОВКА

   07/10 капки (капкомер), половин чаша вода, един до три пъти дневно.


   Този продукт беше добавен в нашия каталог на: 2015-10-22 18:57:34, последна актуализация: 2019-02-16 05:03:11

   • Превозите на нашите продукти са произведени в Гърция и България с ACS Courier
   • Разходите за доставка са безплатни за покупки над 59leva / 30 €, а за покупки под 59leva / 30 € има такса 5,9leva / 3 €
   • Плащането на Вашата поръчка се извършва при доставката на продукта при доставката
   • Поръчките се изпращат до 2-3 работни дни, ако всички продукти на състояние на наличност са: "незабавно наличие (в склад)"
   • Повече информация за политическите мисии и възстановяванията може да намерите тук или ни се обадете на 0030 2323041131 или 00359 892 794 245

   Видян с:

    Информирайте ме,след като продуктът е в наличност отново

    AG Pharm Hyaluronic Хранителна добавка с хиалуронова киселина Високо молекулно тегло1+1 подарък 2x30ml

    Информирайте ме чрез имейл

    Информирайте ме чрез SMS

    Вие ще получите имейл / SMS от aptekapromahon.com току вземем отново AG Pharm Hyaluronic Хранителна добавка с хиалуронова киселина Високо молекулно тегло1+1 подарък 2x30ml

    ×