Alcon Tears Naturale II Med Смазване на капки за очи за облекчаване на симптомите на сухо око 15ml

Alcon Tears Naturale II Med Смазване на капки за очи за облекчаване на симптомите на сухо око 15ml

код на продукта: 013316
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  12,59лв. (6,44€)

Alcon Tears Naturale II Med Смазване на капки за очи за облекчаване на симптомите на сухо око 15ml TEARS NATURALE® Oкапки за очи, разтвор The TEARS NATURALE® капки за очи, разтвор е стерилен офталмологичен разтвор с оригинален състав. Поради ус...  още

12,59лв. (6,44€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 8427324895372
Вижте също продукти в тази категория:
За уши и нос

Alcon Tears Naturale II Med Смазване на капки за очи за облекчаване на симптомите на сухо око 15ml

TEARS NATURALE® Oкапки за очи, разтвор

The TEARS NATURALE® капки за очи, разтвор е стерилен офталмологичен разтвор с оригинален състав. Поради успокояващите и успокояващи свойства на съставките му (DUASORB) но и заради консерванта си Polyquad, Използва се за облекчаване на очите от леки раздразнения от всякаква етиология и сухота в очите.

композиция Dextran 70 1,0 mg/ml, Hypromellose 3,0 mg/ml, Sodium Borate Decahydrate, Sodium Chloride, Potassium Chloride, Sodium Hydroxide и/на Hydrochloric Acid да го регулирате pH= 7,5, Purified Water q.s. to 1ml, Polyquaternium-1

Главна информация

The TEARS NATURALE® съдържа системата DUASORB състоящ се от два водоразтворими полимера: 1. DEXTRAN 70 2. HYPROMELLOSE Тази система, смесена с вече съществуващите сълзи, насърчава намокрянето на роговицата, като се намесва в дефицита както на водния, така и на лигавичния слой на слъзната мембрана. The TEARS NATURALE® има повърхностна тенденция и вискозитет, подобни на нормалните разкъсвания. Горните свойства в комбинация с муциноподобното му действие TEARS NATURALE®, позволява на слъзната мембрана да се разпадне (BUT) в нормален контекст (15-25 секунди). И накрая, времето за назолакримална секреция на полимера Hypromellose е доказано, че е много по -голям от този на другите помощни вещества, което позволява продължително действие върху очната повърхност.

ПОКАЗАНИЯ За облекчаване на различни дразнещи синдроми, сухо око.

ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ Свръхчувствителност към някоя от съставките му.

ВНИМАНИЕ НА АДМИНИСТРАЦИЯТА  Само за локална очна употреба.  Ако има болка в очите, промяна в зрението, продължително дразнене и зачервяване на очите или ако състоянието се влоши или продължи по -дълго от 72 часа, преустановете употребата на лекарството и се консултирайте с Вашия лекар.  Не използвайте, ако разтворът промени цвета си или стане мътен.  Да не се използва след срока на годност, отбелязан върху етикета.  Изхвърлете контейнера след употреба.

НЕЖЕЛАНИ ДЕЙСТВИЯ Те не са докладвани.

ВЗАИМОДЕЙСТВИЯ Те не са докладвани. ДОЗИРОВКА & МЕТОД НА ПРИЛАГАНЕ Една до две капки във всяко око толкова пъти на ден, колкото е необходимо за премахване на симптомите на дразнене или според указанията на лекаря. Ако дразненето продължи, спрете да използвате капки за очи и се консултирайте с Вашия лекар. Вливането му е разрешено, когато меките контактни лещи са в окото.

ВНИМАНИЕ НА АДМИНИСТРАЦИЯТА Ако има болка в очите, промяна в зрението, продължително дразнене и зачервяване на очите или ако състоянието се влоши или продължи по -дълго от 72 часа, преустановете употребата на лекарството и се консултирайте с лекар. Ако разтворът промени цвета си или стане мътен, не го използвайте.

СИГУРНОСТ Не съхранявайте по -горе 25 C. Съхранявайте на място, недостъпно за деца.

ПОКАЗАНИЯ За облекчаване на различни дразнещи синдроми, сухота в очите.

ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ Свръхчувствителност към някой от компонентите му.

Една до две капки във всяко око толкова пъти на ден, колкото е необходимо за премахване на симптомите на дразнене или според указанията на лекаря.

Ако дразненето продължи, спрете да използвате капки за очи и се консултирайте с Вашия лекар. Вливането му е разрешено, когато меките контактни лещи са в окото.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук