Elpen Almora Plus Baby Probiotics Drops 8ml

Elpen Almora Plus Baby Probiotics Drops 8ml

Пробиотична хранителна добавка за облекчаване на бебешки колики и добро стомашно-чревно здраве Капки

код на продукта: 031962
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  37,15лв. (19,00€)

Elpen Almora Plus Baby Probiotics Drops Пробиотична хранителна добавка за облекчаване на бебешки колики и добро стомашно-чревно здраве в капки 8 ml Almora Plus Baby Drops е хранителна добавка за облекчаване на бебешки колики и стомашно-чревно здра...  още

33,43лв. (17,10€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5200415600436

Elpen Almora Plus Baby Probiotics Drops Пробиотична хранителна добавка за облекчаване на бебешки колики и добро стомашно-чревно здраве в капки 8 ml

Almora Plus Baby Drops е хранителна добавка за облекчаване на бебешки колики и стомашно-чревно здраве. Пробиотиците са живи микроорганизми, които са полезни за човешкото тяло и са част от нормалната му флора. Много проучвания показват, че прилагането на пробиотици и пребиотици при кърмачета чрез мляко или под формата на добавка може значително да помогне за облекчаване на коликите. Пробиотиците са микроорганизми, които естествено колонизират стомашно-чревния тракт, спомагат за усвояването на хранителните компоненти, за усвояването на хранителните вещества и за доброто функциониране на червата. Те допринасят за поддържането и възстановяването на чревната флора и са специални при инфекции и стомашно-чревни разстройства. Той е идеален за профилактика на стомашно-чревни разстройства и гладкото функциониране на храносмилателната система на бебета и деца, в ситуации като:

Детски колики
метеоризъм
Лошо храносмилане
диария
запек

Детските колики са особено често срещано състояние при кърмачета. Въпреки интензивния плач и безпокойството, което причиняват, не е повод за безпокойство, нито е заболяване.

Коликите се определят като силна коремна болка, придружена от силен плач. Според докладите около 10-20% от бебетата изпитват колики. Обикновено се появяват през първите 3-4 месеца и след това отшумяват. Точните причини не са установени, но се отдават на незрялостта на червата, поглъщането на въздух, мляко и дори на околната среда на бебето.
Инструкции за употреба

Нормално е да се наблюдава образуване на утайка. Разклатете добре флакона преди употреба, за да смесите утайката на дъното с маслото, за да създадете мътна смес.

Дръжте флакона под ъгъл, за да позволите образуването на капчици. Можете да използвате лъжица като средство за събиране на капките.

Капките могат да се смесват с кърма или бебешко мляко.


Дозировка

Бебета и деца: 6 капки на ден.


Противопоказания-Взаимодействия

Максималната доза не трябва да надвишава 6 капки на ден.


Предпазни мерки

След първото отваряне трябва да се използва в рамките на 21 дни.

Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца.

Няма нужда от хладилник. Да се съхранява под 25 °C.

№ Първо запознанство EOF: 63103/11-6-2018. Номерът на уведомлението не замества разрешението за търговия от EOF. Този продукт не подлежи на процес на лицензиране.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук