Almora Plus Immune Cistus Complex 15veg.caps

Almora Plus Immune Cistus Complex 15veg.caps

Хранителна добавка за укрепване на имунитета

код на продукта: 037648
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  21,31лв. (10,90€)

Almora Plus Immune Cistus Complex Хранителна добавка за повишаване на имунитета 15 билкови капсули Хранителни добавки В специално разработен състав за периодите, когато тялото се нуждае от силна и защитена имунна система.

Съдържа ин...  
още

16,40лв. (8,39€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5200415600603
ТЕГЛО: 24gr

Almora Plus Immune Cistus Complex Хранителна добавка за повишаване на имунитета 15 билкови капсули

Хранителни добавки В специално разработен състав за периодите, когато тялото се нуждае от силна и защитена имунна система.

Съдържа иновативната комбинация 4 съставки,

  1. на екстракта Cistus creticus (Ладания),
  2. на Пчелно млечице,
  3. на Цинк и
  4. на Селен

ДЕЙСТВИЯ

  • Антиоксиданти
  • Антивирусни
  • Антимикробни
  • Поддържане на нормална имунна функция.

Сезонните инфекции, като обикновената настинка, са сред най -често срещаните заболявания в световен мащаб, водещи до значителна заболеваемост, усложнения и загубени дни от работа и образование. Единственият начин да се лекуват сезонните инфекции веднага е да се поддържа силна имунна система.

Той комбинира растителни екстракти и микроелементи, които действат синергично за подобряване на нормалното функциониране на имунната система.

Критската билка Cistus creticus (Ладания) е известен от древността като лечебно растение. Екстрактът Cistus creticus титрува се, съдържа 20% полифеноли. Високата концентрация на екстракта в полифенолите е изследвана in vivo и in vitro, документирайки неговата адювантна антивирусна, антибактериална активност и подпомагане на имунната система.

THE Пчелно млечице е една от най-известните суперхрани, с многобройни ползи за здравето. Запазването на хранителните вещества на екстракта му определя неговото действие и качество. Пчелното млечице е 4% лиофилизиран екстракт 10Hydroxy-trans-2-decenoic acid. Методът на лиофилизация осигурява висока чистота и стабилно съдържание на 4% в 10 хидрокси-транс-2-деценова киселина (10HDA) от екстракта във всяка капсула, избягват се високи температури, запазват се хранителните вещества. В in vitro проучване е показано, че 10-HDA има антимикробна активност.

O Цинк е ценен микроелемент, който е от съществено значение за основните клетъчни дейности и участва във функцията на много ензими. Полезните ползи от цинка за имунната система са, че той помага да се поддържа нормалното функциониране на имунната система и предпазва клетките от оксидативен стрес. В алмора ПЛЮС КИСТУС КОМПЛЕКС, цинкът е под формата цинков диглицин което в рандомизирано клинично проучване е показало, че значително повишава неговата перорална бионаличност.

The Селен има множество полезни ползи за здравето, тъй като предпазва клетките от оксидативен стрес и допринася за нормалното функциониране на имунната система. Селенът е под формата Мая, обогатена със селен (Selenized Yeast SY). Тази форма на селен превъзхожда другите форми, тъй като е доказано в клинично проучване да активира ендогенни ензимни антиоксидантни механизми, като предпазва ДНК от оксидативен стрес.

Ти получи 1-2 капсули на ден или според указанията на Вашия лекар и / или фармацевт.
Продуктът не съдържа лактоза и глутен.

Подходящ за възрастни.

Нотификационен номер на ОИО: 54310 / 22-05-2020.

Продуктът не подлежи на процес на лицензиране.
Препоръката не трябва да се превишаваНяма дневна доза. Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на балансираната диета. Тези продукти не са предназначени да предотвратят, лекуват или лекуват всякакви човешки болести. Консултирайте се с Вашия лекар, ако сте бременна, кърмите, приемате лекарства или имате здравословни проблеми.

Съставки на капсула:
Екстракт от Cistus creticus 250 mg
Пчелно млечице 30 mg
Цинк 10 mg
Селен 0,055 mg

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук