Alvityl Defences Ехинацея прополис и витамин С, препоръчани за профилактика на зимни инфекции 240ml

Alvityl Defences Ехинацея прополис и витамин С, препоръчани за профилактика на зимни инфекции 240ml

код на продукта: 031756
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  34,17лв. (17,48€)

Alvityl Defences Ехинацея прополис & Витамин С Препоръчва се за профилактика на зимни инфекции 240мл Препоръчва се за профилактика на зимни инфекции, в периоди на кашлица за успокояване на гърлото и в периоди на възстановяване след заболяване. ...  още

34,17лв. ()
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 3664492000442

Alvityl Defences Ехинацея прополис & Витамин С Препоръчва се за профилактика на зимни инфекции 240мл

Препоръчва се за профилактика на зимни инфекции, в периоди на кашлица за успокояване на гърлото и в периоди на възстановяване след заболяване.

Клиничните проучвания показват, че приемането на Alvityl Defenses води до разболяване на децата в проучването два пъти по -малко и за известно време два пъти по -малък (Клинично проучване за ефекта на 3 -те компонента на защитата на Alvityl при 328 деца. Cohen et al. Arch PedriatrAdolesc Med 2004; 158: 217-221).

Стимулира имунната система.

Вкус на различни плодове.

Предлага се в опаковка от 240 мл

Предпазни мерки:
Не се препоръчва за хора, които са алергични към продукти от мед, растения от семейство Asteraceae или техни производни. Тази добавка не трябва да се използва като заместител на балансираната диета и здравословния начин на живот. Той не е предназначен за предотвратяване, лечение или излекуване на някакво човешко заболяване. Не се препоръчва за бременни или кърмещи жени. Консултирайте се с Вашия лекар, ако приемате лекарства или имате здравословни проблеми. Дръжте далеч от деца. Разклатете преди употреба.

Запазване:
Съхранявайте на хладно място & тъмно място при температура под 25° C.

Стабилизатор: сорбитол (E420), глюкозен сироп, течни екстракти: лилава ехинацея (Echinacea purpurea), Echinacea angustifolia, прополис, L-аскорбат-калций, аромати: екстракт от плодове от дива роза, tutti frutti, портокал, сок от моркови, регулатор на киселинността: лимонена киселина (E330).

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук