Apipharm PROMO PACK Детски прополис с мед в спрей 20 мл и пчелно млечице 100% натурален 10gr Promo -50%

Apipharm PROMO PACK Детски прополис с мед в спрей 20 мл и пчелно млечице 100% натурален 10gr Promo -50%

код на продукта: 038269
скоро наличен продукт

Препоръчителна цена на дребно  64,28лв. (32,88€)

Apipharm Оферта за бебешки прополис с мед в спрей 20 мл & Пчелно млечице 100% натурално 10гр промоция -50% 100% Естествен щит на тялото. Защитете тялото си по 100% естествен начин от грипните вируси & на респираторни инфекции. На преференциа...  още

33,41лв. (17,09€)
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 2400000000228

Apipharm Оферта за бебешки прополис с мед в спрей 20 мл & Пчелно млечице 100% натурално 10гр промоция -50%

100% Естествен щит на тялото.

Защитете тялото си по 100% естествен начин от грипните вируси & на респираторни инфекции.

На преференциална цена -50%.

Apipharm Spray Прополис с мед за деца 20ml

Цялото действие на прополиса в смес с мед. Гръцки мед и гръцки прополис. Страхотен вкус, който децата обичат и значително ще улесни администрирането му върху „трудното“ им небце.

Защо прополис?

Прополисът има много широк спектър от микробициди.

Многобройни проучвания показват доказана активност срещу вируси, включително грип, H1N1 и H1N3. Може да се използва за лечение на вирус, ускоряване на възстановяването и облекчаване на симптомите.

Противогъбичното действие на прополиса също е научно потвърдено срещу Candida albicans, колиформи и други бактерии и гъбички. Много е важно, че продължителната употреба на прополис не води до създаване на резистентни щамове на патогенни микроорганизми, като в същото време унищожава също толкова лесно патогенните микроорганизми, които са станали резистентни към антибиотици.

Прополисът е ефективен и при инхибиране на паразити, като космените фоликули, трипанозомите и др. Антипаразитното му действие се дължи на инхибирането на протеиновия синтез. Проучванията съобщават за антипаразитните свойства на прополиса спрямо: Trypanosoma cruzi, Trichomonas vaginalis и магарешка кашлица. Други клинични проучвания документират действието му срещу паразити от рода Giardia и ин витро инхибиране на растежа на G. duodenalis trophozoites.

Действия

Действие срещу вируси, бактерии, паразити & от гъбички.

Антиоксидантно действие

Стимулиране на имунната система.

Защита на черния дроб.

Заздравяване и регенерация на тъканите.

Срещу възпаление.

Борба с кожни проблеми.

&

ApiPharm Пчелно млечице 100% натурално 10 гр

Пчелното млечице е белезникаво вискозно вещество. Произвежда се от фарингеалните жлези на пчелите работнички и е основната храна на пчелата майка. Поради диетата си с пчелно млечице кралицата живее 4-5 години за разлика от работниците, които живеят максимум три месеца.

СЪХРАНЯВАЙТЕ В ХЛАДИЛНИК

Пратката е завършена на следващия работен ден с пакет лед

Apipharm Spray Прополис с мед за деца 20ml

Препоръчителна доза: 1-2 спрейове, 2-3 пъти на ден

ApiPharm Пчелно млечице 100% натурално 10 гр

Според научните изследвания пчелното млечице е богато на витамини (В1, В2, В3, В5, В6, В7, В8, В9, В12, РР и съдържа също витамини А, С, D, Е), протеини (които заемат 73,9% от азотните съединения, които съдържа), минерали (главно калий, калций, магнезий, натрий, цинк, желязо и мед), микроелементи, липиди (открити са до 47 мастни киселини, главно 10-хидрокси-2-деценова киселина), ензими и коензими и също така съдържа всички необходими аминокиселини, които не могат да бъдат синтезирани от организма сами, в достатъчни пропорции, както и други аминокиселини, главно аспарагинова киселина и глутаминова киселина. И накрая, той съдържа активното вещество ацетилхолин, което има съдоразширяващи свойства.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук