Apivita Promo Cleansing Foam Face & Eyes 200ml & Подарък Cleansing Milk 3 in 1 Face & Eyes 50ml & Cotton Pads 2 бр

Apivita Promo Cleansing Foam Face & Eyes 200ml & Подарък Cleansing Milk 3 in 1 Face & Eyes 50ml & Cotton Pads 2 бр

Кремообразна почистваща пяна за лице, очи с маслина, лавандула, прополис и лице, лосион за очи с лайка и мед

код на продукта: 051678
скоро наличен продукт

Препоръчителна цена на дребно  28,52лв. (14,59€)

Apivita Promo Почистваща пяна за лице и очи 200 мл и подарък Почистващо мляко 3 в 1 лице и очи 50 мл и памучни тампони 2 бр. Кремообразна почистваща пяна за лице, очи с маслина, лавандула, прополис и лице, Емулсия за очи с лайка и мед Двойното ...  още

Той е премахнат / заменен от компанията
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5201279094799
Вижте също продукти в тази категория:
Продукти с намаление

Apivita Promo Почистваща пяна за лице и очи 200 мл и подарък Почистващо мляко 3 в 1 лице и очи 50 мл и памучни тампони 2 бр.

Кремообразна почистваща пяна за лице, очи с маслина, лавандула, прополис и лице, Емулсия за очи с лайка и мед

Двойното почистване е тайната на красивата кожа. При закупуване на Почистваща пяна - Лице и очи получавате безплатно Мини 3 в 1 почистваща емулсия - Лице и очи и 2 диска за премахване на грим за многократна употреба.

Apivita Cleansing Кремообразна почистваща пяна за лице и очи с маслина, лавандула и прополис 200 мл

93% съставки от естествен произход.
Премахва грима и замърсяванията.
Успокоява и осигурява антиоксидантна защита.
Предлага допълнително действие против замърсяване.
Кремообразна почистваща пяна с маслина, лавандула и прополис, която ефективно почиства лицето и очите, без да изсушава кожата.
Отстранява грима и замърсяванията с меки почистващи препарати и сапуни.
Успокоява и оставя кожата мека и комфортна с лавандула, маслина и пантенол.
Предлага антиоксидантна защита с екстракт от прополис.
Освежава със свежия си плодов аромат.
Предлага допълнително действие против замърсяване с инфузия от дива роза.
Водата във формулата е заменена с антиоксидантна инфузия от дива роза.

Основни активни съставки

Лавандула

Лавандулата се счита за природно успокоително средство. Има уникални хидратиращи и успокояващи свойства. Действа ефективно при безсъние и премахва главоболие и стрес. Освен това успокоява алергии, ухапвания от насекоми и изгаряния.
Думата лавандула идва от латинския глагол "lavare", което означава "измиване". Наистина римляните са миели и почиствали раните си с лавандула. Лавандулата е известна като "природен успокоител". Има овлажняващи и регенериращи свойства и успокоява раздразненията. Лавандулата е подходяща за чувствителна кожа и помага при мускулни болки. Етеричното му масло отпуска тялото и сетивата и помага при безсъние, главоболие и стрес, като същевременно успокоява ухапвания от насекоми и изгаряния.

Маслина

Маслината предлага антиоксидантна защита, овлажнява и подхранва кожата и косата. Маслиновите ядки действат като лек ексфолиант и допринасят за дълбокото почистване на кожата
Маслиновото дърво е добре познато още от древна Гърция и се е смятало за символ на слава, богатство и просперитет. Богат на витамин Е и А и полифеноли, той хидратира и подхранва кожата и косата, придава им блясък и възстановява сухите краища, като същевременно има силни антиоксидантни свойства и предпазва кожата и косата от свободните радикали. В същото време спомага за възстановяването на кожата, повишава нейния блясък и еластичност и има противовъзпалителни и антимикробни свойства.

прополис

Антиоксидантното черно злато

Думата прополис идва от гръцките думи "про" и "полис". „Прополис” е най-подходящото описание, тъй като прополисът играе важна роля в защитата на пчелното общество.

Прополисът е едно от най-сложните и мощни вещества в природата и не може да бъде произведено в лаборатория. Състои се от над 100 съединения, което го прави един от най-мощните естествени антибактериални и защитни щитове в природата.

ДЕРМАТОЛОГИЧНО ТЕСТВАН

ОФТОМИЧНО ТЕСТВАН

и

Подарък Почистващо мляко Apivita 3 в 1 Face & Eyes Лосион за лице и очи с лайка и мед 50 ml

Нужди: Нормална/суха кожа

99% натурален състав

Почистване - Тонизиране - Демакиаж

Практична почистваща емулсия 3 в 1, която нежно премахва замърсяванията и грима от лицето и очите, като същевременно осигурява хидратация, оставяйки кожата мека и подмладена.

Органичният зехтин и бадемовото масло премахват замърсяванията и грима, като същевременно осигуряват на кожата витамини и липиди.
Органичният мед овлажнява и подхранва кожата.
Био лайка и био лавандула успокояват кожата и предпазват от раздразнения.
Прополисът предлага леко антисептично действие и антиоксидантна защита.
Подходящ за всеки тип кожа.

АПИВИТА замества водата със запарка от органичен зелен чай заради мощното си антиоксидантно действие.

База от билкови отвари

АПИВИТА заменя водата с биологични инфузии, които придават на продуктите си предимно антиоксидантни свойства. Като се има предвид, че водата в повечето козметични продукти отговаря на повече от 70% от техния състав, продуктите на APIVITA са по своята същност богати на антиоксидантни съставки. Ефективността на избраните инфузии всеки път се доказва с научни методи. Антиоксидантната им активност се измерва с FRAP метода, а способността на инфузиите да неутрализират свободните радикали с DPPH метода.

Органичният зелен чай, който се използва като основа в много продукти, е избран, тъй като е богат на полифеноли със значителна антиоксидантна активност, като същевременно има антисептични, антииритативни и противовъзпалителни свойства, подмладяващи и овлажняващи кожата. През последните години АПИВИТА изучава и използва отвари от гръцки билки с доказани и отлични антиоксидантни свойства, като органичния гръцки планински чай.

ДЕРМАТОЛОГИЧНО ТЕСТВАН
ОФТОМИЧНО ТЕСТВАН

и

Подаръчни памучни тампони Многократни тампони за премахване на грим 2 броя, лавандула, прополис, лайка и мед за лице, лосион за очи

Apivita Cleansing Кремообразна почистваща пяна за лице и очи с маслина, лавандула и прополис 200 мл

Поставете продукта върху чисти ръце и нанесете върху свежа кожа (лице, очи) с леки кръгови масажни движения и изплакнете обилно с вода.

Само за външна употреба.

Apivita Почистващо мляко 3 в 1 Face & Eyes Лосион за лице и очи с лайка и мед 50 ml

Нанесете с нежни кръгови движения по цялото лице, очи и шия, след което отстранете продукта с памучен тампон.

Няма нужда от изплакване.

Само за външна употреба.

Apivita Cleansing Кремообразна почистваща пяна за лице и очи с маслина, лавандула и прополис 200 мл

Кремообразната почистваща пяна е с богат състав и съдържа 93% съставки от естествен произход.

СЪС: маслина, лавандула*, сапонария, прополис, пантенол, запарка от дива роза*

Изборът на суровини и разработването на нашите продукти се основава на нашия дългогодишен опит и познания по отношение на функцията на кожата, както и проблемите на устойчивостта на околната среда. Всяка суровина се оценява по отношение на безопасността на употребата й върху кожата и въздействието й върху околната среда, като спорните съставки се отстраняват.

Aqua/Water/Eau**, Aqua/Water/Eau, Sodium Lauroyl Glutamate, Lauryl Glucoside, Sodium Lauroamphoacetate, Coco-Betaine, PEG-60 Almond Glycerides, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, Glycol Distearate, Propolis Extract, Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower* Extract, Olea Europaea (Olive) Leaf Extract, Rosa Canina Fruit* Extract, Saponaria Officinalis Leaf Extract, Magnolia Officinalis Bark Extract, Panthenol, Glycerin, Ethylhexylglycerin, Hydroxyacetophenone, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Citric Acid, Parfum/Fragrance, Limonene, Linalool, Citronellol, Hexyl Cinnamal.

*Organic cultivation/ От органични култури
**Rosa Canina Fruit* Aqueous Infusion=Wild Rose Infusion/ Дива розова вода

Списъкът на съставките подлежи на промяна. Съветваме ви винаги да проверявате списъка на съставките върху опаковката на продукта.

Apivita Почистващо мляко 3 в 1 Face & Eyes Лосион за лице и очи с лайка и мед 50 ml

Емулсията 3 в 1 за лице и очи е с богат състав и съдържа 99% натурални съставки

СЪС

БЕЗ

*Бадемово масло

*Mineral oil

*Зехтин*

*Silicone

*Лайка*

*Propylene glycol

*Пчелен мед*

*Лавандула*

*Прополис

* Бизаболол

*Мирис: Етерично масло от здравец и карамфил

*Запарка от зелен чай* вместо вода

*От сертифицирани органични култури

Aqua**, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Olea Europaea Fruit Oil*, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Ethylhexyl Palmitate, Olus Oil, Cetyl Esters, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate, Lauryl Glucoside, Camellia Sinensis Leaf*, Mel* Extract, Lavandula Angustifolia* Flower Extract, Chamomilla Recutita Flower* Extract, Propolis Extract, Panthenol, Xanthan Gum, Aqua, Dicaprylyl Carbonate, Glyceryl Oleate, Butylene Glycol, Tocopherol, Cetyl Hydroxyethylcellulose, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Benzyl Alcohol, Methylparaben, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Propylparaben, Parfum, Benzyl Salicylate, Alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol, Linalool , Hexyl Cinnamal

**Camelia Sinensis* Leaf Aqueous Infusion = Вода със зелен чай
* От сертифицирани органични култури

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук