Apivita Wine Elixir Wrinkle & Firmness Lift Light Day Cream 50ml

Apivita Wine Elixir Wrinkle & Firmness Lift Light Day Cream 50ml

Стягащ и повдигащ крем против бръчки с лека текстура

код на продукта: 026903
скоро наличен продукт

Препоръчителна цена на дребно  77,44лв. (39,61€)

Apivita Wine Elixir Wrinkle & Firmness Lift Лек дневен крем 50 мл с полифеноли от лози от Санторини Нужди: Против стареене, Защита против бръчки 97% естествени съставки Намаляване на бръчките – Стягане – Усещане за лифтинг Копринен дне...  още

Той е премахнат / заменен от компанията
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5201279071592
ТЕГЛО: 50gr
Вижте също продукти в тази категория:
Продукти с намаление

Apivita Wine Elixir Wrinkle & Firmness Lift Лек дневен крем 50 мл

с полифеноли от лози от Санторини

Нужди: Против стареене, Защита против бръчки

97% естествени съставки

Намаляване на бръчките – Стягане – Усещане за лифтинг

Копринен дневен крем, базиран на науката епигенетика, който събужда младостта на кожата по най-ефективния начин благодарение на полифенолите, мощни молекули против стареене, от листата на лозята на Санторини.

Намалява бръчките, като същевременно укрепва стегнатостта на кожата и предлага усещане за незабавно естествено повдигане благодарение на полифенолите от лози от Санторини

Подсилва плътността и еластичността на кожата с екстракт от мастика

Предпазва от оксидативен стрес и атаки от околната среда благодарение на патентования екстракт от прополис

Овлажнява кожата благодарение на хиалуронова киселина, масло от ший, зехтин и масло от гроздови семки

Ревитализира кожата и настроението благодарение на етерични масла от нероли, пачули, градински чай и роза

Водата в състава е заменена с антиоксидантна инфузия от три сорта лози от Санторини (Athiri, Aidani и Assyrtiko) със силен антиейдж ефект.

Резултати от клиничното изследване*
93% от жените виждат видимо подобрение на бръчките, стегнатост и усещане за повдигане на кожата.

*Клинично проучване върху 30 жени на възраст 35-50 години, използвайте 2 пъти на ден в продължение на 28 дни

ДЕРМАТОЛОГИЧНО ТЕСТВАН

Съвместим по време на бременност и кърмене винаги със съгласието на вашия гинеколог

ИНОВАЦИЯ

Полифеноли от лози на Санторини: Единствените в света сухи, самоподдържащи се лози на Санторини се отглеждат на спирала, за да се справят с климатичните трудности на острова (силни ветрове, суша, пясъчна вулканична почва) и са развили силна устойчивост, произвеждайки в много големи количества от изключително ефикасни защитни молекули, полифенолите. От богатите на полифеноли листа от три сорта (Athiri, Aidani и Assyrtiko), от които е създадено известното вино Vinsanto, APIVITA създаде мощен екстракт против стареене, който събужда младостта на кожата.

Науката епигенетика: Науката епигенетика е най-модерният метод за изследване на кожните гени и доказва, че стареенето е процес, който не се определя само от нашето ДНК, но и от външни фактори. Биохимичната лаборатория на APIVITA, с иновативно изследване, базирано на принципите на епигенетиката, доказа, че богатият на полифеноли екстракт от лози от Санторини активира важни протеини за младостта на кожата (сиртуини и NRF2/KEAP1), свързани с регенерацията, детоксикацията и антиоксидантната защита на кожата. кожа .

Патентован екстракт от прополис

За първи път активните вещества на прополиса са обвити в циклодекстрин, за да се постигне максимална и стабилна концентрация на съдържащите се в него флавоноиди и полифеноли в крайния продукт. С ефективност, доказана от 8 клинични проучвания, този мощен антиоксидант и екстракт против стареене значително ограничава ефекта на свободните радикали, повишава жизнеността на кожата и засилва синтеза на колаген и еластин. За патента против стареене на екстракт от прополис (патент № 1007520) APIVITA е отличена с награда за иновации.

База от билкови настойки – Настойка от 3 сорта лози от Санторини

Водата съставлява около 70% от козметичния продукт. В APIVITA заменяме водата с растителни отвари, така че всеки продукт от неговата основа да е богат на антиоксиданти и други активни съставки, които подобряват действието му. За инфузията на серията WINE ELIXIR избрахме три различни сорта лози от Санторини (Athiri, Aidani и Assyrtiko). Тази инфузия засилва антиоксидантния и антиейдж ефект на продукта.

Нанасяйте ежедневно върху предварително почистена кожа на лицето, шията и деколтето, като избягвате зоната на околоочния контур.
*За по-интензивно действие, прилагайте след серума Wine Elixir.

Само за външна употреба.

Дневният крем против бръчки със стягащ и повдигащ ефект и лека текстура Wine Elixir има богат състав, включващ 97% натурални съставки.

СЪДЪРЖА НЕ СЪДЪРЖА
*Полифеноли от лозята на о.Санторини *Parabens
*Патентован екстракт от прополис(1) *Silicone
*Мастика *Mineral oil
*Комплекс с мед и аминокиселини *Propylene glycol
*Хиалуронова киселина *Butylene Glycol
*Гроздово масло* *Ethanolamine
*Масло от маслина* *Phenoxyethanol
*Масло от карите* *Phthalates
*Етерични масла от нероли*, пачули*, градински чай*, роза* *PCM
*Инфузия от три сорта грозде от о.Санторини *NM

* от сертифицирани органични насаждения
(1) GR 1007520

Aqua (Water)**, Glycerin, Triheptanoin, Cetearyl Olivate, Isosorbide Dicaprylate, Olus (Vegetable) Oil, Propanediol Dicaprylate, Sorbitan Olivate, Glyceryl Stearate, Magnesium Aluminum Silicate, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil*, Cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter*, Silica, Aqua (Water), Vitis Vinifera (Grape) Leaf Extract, Vitis Vinifera (Grape) Fruit Extract, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil*, Pistacia Lentiscus (Mastic) Gum, Propolis Extract, Panthenol, Sodium Hyaluronate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Salvia Sclarea (Clary) Oil*, Pogostemon Cablin Leaf Oil*, Rosa Damascena Flower Oil*, Citrus Aurantium Amara (Bitter Orange) Flower Oil*, Magnolia Officinalis Bark Extract, Caprylic/Capric Triglyceride, Tocopherol, Tocopheryl Acetate, Hydroxypropyl Cyclodextrin, Copper Lysinate/Prolinate, Arginine, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA, Pullulan, Methylglucoside Phosphate, Sorbitan Oleate, Sorbitan Palmitate, Cetyl Palmitate, Xanthan Gum, PEG-100 Stearate, Allantoin, Citronellyl Methylcrotonate, Hydroxyacetophenone, Parfum (Fragrance), Hexyl Cinnamal, Limonene, Alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol, Benzyl Salicylate, Geraniol, Linalool, Hydroxycitronellal, Benzyl Alcohol, Benzyl Benzoate.

*From certified organic cultivation
**Vitis Vinifera Leaf Aqueous Infusion = Infusion from three Aegean vine varieties grown in Santorini

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук