Apivita Wine Elixir Wrinkle Lift Eye & Lip Cream 15ml

Apivita Wine Elixir Wrinkle Lift Eye & Lip Cream 15ml

Лифтинг крем против бръчки за очи и устни

код на продукта: 026901
скоро наличен продукт

Препоръчителна цена на дребно  69,01лв. (35,30€)

Apivita Wine Elixir Wrinkle Lift Крем за очи и устни 15 мл с полифеноли от лози от Санторини Нужди: Против стареене, Защита против бръчки 98% естествени съставки Намаляване на бръчките – Справяне с тъмните кръгове и признаците на умора – ...  още

Той е премахнат / заменен от компанията
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5201279078959
ТЕГЛО: 37gr
Вижте също продукти в тази категория:
Продукти с намаление

Apivita Wine Elixir Wrinkle Lift Крем за очи и устни 15 мл

с полифеноли от лози от Санторини

Нужди: Против стареене, Защита против бръчки

98% естествени съставки

Намаляване на бръчките – Справяне с тъмните кръгове и признаците на умора – Усещане за повдигане

Подмладяващ крем за очи и устни, базиран на науката епигенетика, който събужда младостта на кожата по най-ефективния начин благодарение на полифенолите, мощни молекули против стареене, от листата на лозята на Санторини.

Намалява бръчките и предлага усещане за незабавен естествен лифтинг в зоната около очите и устните, благодарение на полифенолите от лози от Санторини

Намалява признаците на умора и тъмните кръгове благодарение на акацията

Подсилва плътността и еластичността на кожата с екстракт от мастика

Овлажнява кожата благодарение на хиалуронова киселина, масло от ший, зехтин и масло от гроздови семки

Предпазва от оксидативен стрес и атаки от околната среда благодарение на патентования екстракт от прополис

Ревитализира благодарение на етеричното масло от пачули

БЕЗ АРОМАТ
ОФТОМИЧНО ТЕСТВАН

Съвместим по време на бременност и кърмене винаги със съгласието на вашия гинеколог

ИНОВАЦИЯ

Полифеноли от лози на Санторини: Единствените в света сухи, самоподдържащи се лози на Санторини се отглеждат на спирала, за да се справят с климатичните трудности на острова (силни ветрове, суша, пясъчна вулканична почва) и са развили силна устойчивост, произвеждайки в много големи количества от изключително ефикасни защитни молекули, полифенолите. От богатите на полифеноли листа от три сорта (Athiri, Aidani и Assyrtiko), от които е създадено известното вино Vinsanto, APIVITA създаде мощен екстракт против стареене, който събужда младостта на кожата.

Науката епигенетика: Науката епигенетика е най-модерният метод за изследване на кожните гени и доказва, че стареенето е процес, който не се определя само от нашето ДНК, но и от външни фактори. Биохимичната лаборатория на APIVITA, с иновативно изследване, базирано на принципите на епигенетиката, доказа, че богатият на полифеноли екстракт от лози от Санторини активира важни протеини за младостта на кожата (сиртуини и NRF2/KEAP1), свързани с регенерацията, детоксикацията и антиоксидантната защита на кожата. кожа .

Патентован екстракт от прополис

За първи път активните вещества на прополиса са обвити в циклодекстрин, за да се постигне максимална и стабилна концентрация на съдържащите се в него флавоноиди и полифеноли в крайния продукт. С ефективност, доказана от 8 клинични проучвания, този мощен антиоксидант и екстракт против стареене значително ограничава ефекта на свободните радикали, повишава жизнеността на кожата и засилва синтеза на колаген и еластин. За патента против стареене на екстракт от прополис (патент № 1007520) APIVITA е отличена с награда за иновации.

База от билкови настойки – Настойка от 3 сорта лози от Санторини

Водата съставлява около 70% от козметичния продукт. В APIVITA заменяме водата с растителни отвари, така че всеки продукт от неговата основа да е богат на антиоксиданти и други активни съставки, които подобряват действието му. За инфузията на серията WINE ELIXIR избрахме три различни сорта лози от Санторини (Athiri, Aidani и Assyrtiko). Тази инфузия засилва антиоксидантния и антиейдж ефект на продукта.

Внимателно потупвайте малко количество около очите и около устните през деня или през нощта.
*За по-интензивно действие, комбинирайте с околоочен серум 5 Action.

Кремът против бръчки с лифтинг ефект за околоочен контур и устни Wine Elixir има богат състав, включващ 98% натурални съставки.

СЪДЪРЖА НЕ СЪДЪРЖА
*Полифеноли от лозята на о.Санторини *Fragrance
*Акация *Parabens
*Патентован екстракт от прополис(1) *Silicone
*Мастика *Mineral oil
*Комплекс с мед и аминокиселини *Propylene glycol
*Хиалуронова киселина *Butylene Glycol
*Гроздово масло* *Ethanolamine
*Масло от маслина* *Phenoxyethanol
*Масло от карите*
*Етерично масло от пачули*
*Инфузия от три сорта грозде от о.Санторини

* от сертифицирани органични насаждения
1 GR 1007520

Aqua (Water)**, Glycerin, Glyceryl Stearate, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter*, Albizia Julibrissin Bark Extract, Isosorbide Dicaprylate, Triheptanoin, Palmitic/Stearic Triglyceride, Candelilla/Jojoba/Rice Bran Polyglyceryl-3 Esters, Magnesium Aluminum Silicate, Undecane, Zea Mays (Corn) Starch, Olus (Vegetable) Oil, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Aqua (Water), Vitis Vinifera (Grape) Leaf Extract, Vitis Vinifera (Grape) Fruit Extract, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil*, Pistacia Lentiscus (Mastic) Gum, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil*, Sodium Hyaluronate, Propolis Extract, Cera Alba (Beeswax)*, Panthenol, Magnolia Officinalis Bark Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Pogostemon Cablin Leaf Oil*, Caprylic/Capric Triglyceride, Tocopherol, Tocopheryl Acetate, Copper Lysinate/Prolinate, Hydroxypropyl Cyclodextrin, Arginine, Disodium EDTA, Xanthan Gum, Tridecane, PEG-100 Stearate, Cetyl Palmitate, Sorbitan Palmitate, Sorbitan Olivate, Methylglucoside Phosphate, Sodium Stearoyl Lactylate, Citronellyl Methylcrotonate, Cetearyl Alcohol, Hydroxyacetophenone, Benzyl Alcohol.

*From certified organic cultivation
**Vitis Vinifera Leaf Aqueous Infusion = Infusion from three Aegean vine varieties grown in Santorini

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук