Aquilea Sueno Хранителна добавка с мелатонин за релаксация и сън 30tabs

Aquilea Sueno Хранителна добавка с мелатонин за релаксация и сън 30tabs

код на продукта: 032490
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  27,15лв. (13,89€)

Aquilea Sueno Хранителна добавка с мелатонин за релаксация и сън 30tabs В един момент от живота ни има много причини, поради които сънят ни може да бъде нарушен: натрупване на стрес, притеснения за работа, ежедневни отговорности и т.н. Всичко т...  още

26,31лв. (13,46€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 8470001713865
Вижте също и продуктите в категориите:
При стрес, При безсъние

Aquilea Sueno Хранителна добавка с мелатонин за релаксация и сън 30tabs

В един момент от живота ни има много причини, поради които сънят ни може да бъде нарушен: натрупване на стрес, притеснения за работа, ежедневни отговорности и т.н.

Всичко това са фактори, които причиняват натрупана „тежест“, която ни пречи да спим добре и дори да се събуждаме няколко пъти на нощ. Ако спим добре през цялата нощ, се събуждаме свежи, за да се изправим пред новия ден с подновено настроение.

Aquilea Sleep е продукт, разработен за насърчаване на качествен сън благодарение на формулата си, иновативен компресиран двоен слой, проектиран специално за освобождаване на съставките според нуждите: първият слой се освобождава бързо в началото на съня, а вторият слой се освобождава постепенно за една нощ.

Първият слой с бързо освобождаване съдържа мелатонин. Мелатонинът е естествено срещащо се в организма вещество и играе много важна роля за иницииране на съня. Вторият слой със забавено освобождаване съдържа екстракти от валериана, папагал и калифорнийски мак, които допринасят за спокоен нощен сън.

По този начин сънят от Aquilea насърчава почивката, засягайки както началото на съня, така и нощния сън.

Препоръчваме ви да вземете една таблетка половин час преди лягане. За мъже и жени, които имат затруднения със съня. Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на разнообразното и балансирано хранене и здравословния начин на живот.

microcrystalline cellulose (bulking agent), Californian poppy extract (Eschscholzia californica) 100mg, passionflower extract (Passiflora incarnata) 100mg, dextrose (sweetener), hydrogenated vegetable oil (anti-caking agent), hydroxypropyl methylcellulose (stabilizer), valerian extract (Valeriana officinalis) 50 mg, carboxymethylcellulose (stabilizer), orange flavoring (flavor), indigo carmine (dye), magnesium salt fatty acids (anti-caking agent) and 1.95 mg of melatonin

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук