Avene Couvrance Високо прецизен черен молив за очи 0.3 gr

Avene Couvrance Високо прецизен черен молив за очи 0.3 gr

Подчертава, засилва и преоформя външния вид

код на продукта: 042841
Само три продукти са на разположение!

Препоръчителна цена на дребно  29,72лв. (15,20€)

Avene Couvrance Високо прецизен черен молив за очи 0,3 гр Avène Couvrance High Precision Black Eye Pencil е устойчив на вода, влага и пот. Тънкият, механичен нос позволява прецизна линия с перфектен ефект на очна линия още от първото нанасяне. Мек...  още

24,63лв. (12,60€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 3282770207255
ТЕГЛО: 9gr
Вижте също и продуктите в категориите:
Моливи за очи, грим, козметика

Avene Couvrance Високо прецизен черен молив за очи 0,3 гр

Avène Couvrance High Precision Black Eye Pencil е устойчив на вода, влага и пот. Тънкият, механичен нос позволява прецизна линия с перфектен ефект на очна линия още от първото нанасяне. Меката му текстура е подходяща за грим от вътрешната и външната страна на очите или за смесване на клепача.

Изработен от пигменти с естествен произход, нежният му състав предлага лесно и удобно нанасяне. Комбинацията от слънчогледов восък и масло с веган карнауба восък, прави този черен молив за очи с висока толерантност идеален продукт за грим за чувствителни очи и потребители на контактна марля.

Без аромат, без консерванти и само с 12 съставки в състава си, този дерматологично и офталмологично тестван молив за чувствителни очи е създаден, за да сведе до минимум риска от алергични реакции.

веган.

Дълготраен: до 8 часа след нанасяне

Молив за всички ваши нужди, от точната линия на очната линия до опушен грим за съблазнителен външен вид във всички случаи. Идеален за потребители на контактни лещи.

Начертайте линия, като я начертаете от външния ъгъл до вътрешния ъгъл на окото на горния клепач. За интензивен и дълбок поглед, нанесете молива от вътрешната страна на окото и след това начертайте линията на горната и долната линия на миглите, за да се смеси в ефект на опушено око.

IRON OXIDES (CI 77499). ISODODECANE. HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED WAX (HELIANTHUS ANNUUS SEED CERA). EUPHORBIA CERIFERA (CANDELILLA) WAX (CANDELILLA CERA). SHOREA ROBUSTA RESIN. OCTYLDODECANOL. HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL (HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL). COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX (COPERNICIA CERIFERA CERA). CAMELLIA SINENSIS LEAF WAX. SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE. ASCORBYL PALMITATE. TOCOPHEROL

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук