Avent Уред за пара 4 в 1, 1 бр., Ref SCF883/01

Avent Уред за пара 4 в 1, 1 бр., Ref SCF883/01

Уред за бебешка храна, подходящ за смесване, размразяване и затопляне

код на продукта: 030131
скоро наличен продукт

Препоръчителна цена на дребно  473,66лв. (242,28€)

Avent Уред за готвене на пара 4 в 1 за бебешка храна, подходящ за смесване, размразяване и затопляне 1 брой, код SCF883/01 Знаем много добре, че питателната храна играе решаваща роля за здравословното развитие на вашето бебе. Уредът за здравословн...  още

Той е премахнат / заменен от компанията
При поръчка на този продукт получавате безплатна доставка
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 8710103870869
ТЕГЛО: 3180gr
Вижте също продукти в тази категория:
Продукти с намаление

Avent Уред за готвене на пара 4 в 1 за бебешка храна, подходящ за смесване, размразяване и затопляне 1 брой, код SCF883/01

Знаем много добре, че питателната храна играе решаваща роля за здравословното развитие на вашето бебе. Уредът за здравословна бебешка храна Philips Avent ви помага да приготвяте лесни и вкусни домашни ястия, специално адаптирани за етапа на отбиване на вашето бебе.

  • Здравословно готвене на пара
  • Запарете и разбъркайте в същата кана
  • Лесен за размразяване и претопляне
  • Лесен за използване и почистване
  • Съвети и рецепти за отбиване

Уникален начин да започнете да готвите на пара здравословно:

Използването на пара е изключително здравословен начин на готвене. Нашата уникална технология за пара позволява на парата да циркулира от основата към горната част на устройството, така че всички съставки да се приготвят равномерно, без да завират. Хранителните вещества, текстурата и течностите на храната се запазват за смесване.

От варене на пара до смесване на съставките, в една удобна кана:

Включва всичко необходимо за приготвяне на питателна бебешка храна само в една кана. След като задушите съставките си, всичко, което трябва да направите, е да повдигнете каната, да я обърнете и да я заключите на място, за да можете да смесите храната до желаната от вас консистенция.

От смляна храна до по-големи парчета, за всеки етап от растежа:

Уредът за приготвяне на здравословна бебешка храна 4 в 1 поддържа всеки етап от развитието, от фино смлени плодове и зеленчуци до комбиниране на съставки като месо, риба и варива и смилане на храна на по-големи парчета.

Варете на пара, разбърквайте, размразявайте и претопляйте домашно приготвена храна:

Уредът за здравословна бебешка храна 4 в 1 ви позволява да приготвяте питателни домашно приготвени ястия със същата кана. Можете да сервирате храната веднага или да я съхранявате в контейнера, включен в опаковката, и да я претоплите по-късно с лесните за използване функции за претопляне и размразяване.

Вкусните рецепти за отбиване на д-р Ема Уилямс:

С помощта на педиатричния диетолог д-р Ема Уилямс ви предлагаме съвети за отбиване, съчетани с вкусни рецепти за прясно приготвени ястия с въображение, за да ви помогнем да дадете на вашето бебе здравословен старт в живота и да го запознаете отрано с правилните хранителни навици, които ще да ги придружава през целия живот. неговият живот.

Гответе до четири ястия наведнъж с каната с капацитет от 1000 ml:

Уредът за здравословна бебешка храна 4 в 1 също ви помага да спестите ценно време и да планирате по-добре ястията, които трябва да приготвите. Каната е с капацитет от 1000 ml, което ви позволява да готвите до четири ястия наведнъж. Сервирайте едно хранене, а останалото приберете в хладилник или фризер за по-късно.

Кана и острие, подходящи за съдомиялна машина и резервоар за вода с лесен достъп:

Дори когато приключите с готвенето за деня, уредът за здравословна бебешка храна 4 в 1 остава изключително практичен. Каната и острието могат да се мият в съдомиялна машина и можете лесно да почиствате и напълвате резервоара за вода благодарение на отворения му дизайн. По този начин можете да готвите с чиста пара всеки път, когато използвате уреда.

Открийте здравословни и питателни рецепти, забавни видеоклипове и различни съвети и тайни:

Изтеглете придружаващото приложение за повече съвети относно отбиването на вашето бебе. Намерете питателни и лесни рецепти, които следват развитието на вашето дете. Прочетете стъпка по стъпка инструкции за готвене, гледайте забавни и информативни видеоклипове и открийте много полезни съвети и тайни, за да стигнете до отбиването по най-плавния начин.

Звуково известие:

Не е нужно да чакате или да наблюдавате процеса. Характерен "бип" звук ще ви предупреди, когато храната е приготвена до съвършенство. След това всичко, което трябва да направите, е да обърнете каната, да смесите съставките и да сервирате храната или да я съхранявате за по-късна употреба.

2 години гаранция от Philips Avent с доказателство за покупка.

Технически спецификации

Технически спецификации

Капацитет

Дължина на кабела

Тенденция

Консумация на енергия

Класификация за сигурност

  • 1л за готвене на пара, твърда храна
  • 720 мл за смесване, течности

70 м

220-240V, 50-60Hz

400W

клас 1

Включени аксесоари

шпатула

Книга с рецепти

Контейнер за съхранение (120 ml)

1 парче

1 парче

1 парче

Етапи на развитие

сцена

• 1 година +

• 6 - 12 месеца

• 6 месеца+

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук