Babylino Sensitive Pants Girl No6 (16+kg) Super Value Pack 28 пелени

Babylino Sensitive Pants Girl No6 (16+kg) Super Value Pack 28 пелени

код на продукта: 030375
скоро наличен продукт

Препоръчителна цена на дребно  26,88лв. (13,75€)

Babylino Sensitive Pants Girl No6 (16 + kg) Super Value Pack 28 памперси Наградените гръцки гащи Babylino Sensitive са първите бикини в Европа с международната сертификация Oeko-Tex® Standard 100 за отсъствието на повече от 200 вредни вещества. Сп...  още

Той е премахнат / заменен от компанията
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5201263089107
ТЕГЛО: 1105gr
Вижте също продукти в тази категория:
Продукти с намаление

Babylino Sensitive Pants Girl No6 (16 + kg) Super Value Pack 28 памперси

Наградените гръцки гащи Babylino Sensitive са първите бикини в Европа с международната сертификация Oeko-Tex® Standard 100 за отсъствието на повече от 200 вредни вещества. Специално проектиран да бъде адресиран отделно към момчета или момичета с дизайн, който прилича повече на детско бельо, отколкото на пелена.

Babylino Sensitive Pants Girl тренировъчни пелени с екстракт от лайка, съчетават освен ефективна защита, комфорт, дружелюбност и стил. Те са първите пелени в Европа, които са сертифицирани с международния сертификат Oeko-Tex® Standard 100 за отсъствие на повече от 200 вредни вещества, докато са тествани въз основа на най-строгите критерии, които отговарят на продуктите, предназначени за бебета 0 -3 годишен. Те са специално проектирани да бъдат адресирани отделно към момчета или момичета, приятно изненадващи с дизайна си, който прилича повече на бельо на децата, отколкото на памперс. Дерматологично тестван. Те се препоръчват от Асоциацията на акушерките и акушер -гинеколозите на Атина и от Гръцкото дружество по детска дерматология. Произведено в Гърция. В опаковка от 28 броя.

Приятелска защита с доказателства:

1. Сертифициране по Oeko-Tex® Standard 100: Единна система от лабораторни тестове и сертифициране, която е международно призната и удостоверява, че продуктите не съдържат вредни вещества. Този сертификат Oeko-Tex® Standard 100 се различава в зависимост от вида на продукта и употребата, за която е предназначен. Babylino Sensitive са първите пелени в Европа, сертифицирани с международния сертификат Oeko-Tex® Standard 100 за отсъствие на повече от 200 вредни вещества и са тествани въз основа на най-строгите критерии, съответстващи на продуктите, предназначени за бебета на възраст 0-3 години . Повтаря се поне веднъж годишно и не се правят промени в суровините, освен ако първо не са преминали този строг контрол.
2. Гръцките бебешки пелени Babylino Sensitive предлагат доказано ефективна защита, тъй като принадлежат към най -високите класове абсорбция на бебешки пелени въз основа на специализирани лабораторни измервания (метод на манекени / Courtray).
3. Всички продукти на Babylino Sensitive са дерматологично тествани в международно признати институти, като групата Dermscan във Франция и Dermatest приложен дерматологичен изследователски институт в Германия.
4. Препоръчва се от Гръцкото дружество по детска дерматология.

5. Препоръчано от Асоциацията на акушерките и акушер -гинеколозите на Атина.

6. Клинично тестван с отлични резултати, след 4 седмици преглед при бебета под наблюдението на дерматолози и педиатри в Дерматологичната лаборатория (Dermatest (Германия).

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук