Bioderma Cicabio Soin Reparateur SPF50+ Крем против слънце за лице и тяло 30ml

Bioderma Cicabio Soin Reparateur SPF50+ Крем против слънце за лице и тяло 30ml

код на продукта: 012200
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  25,32лв. (12,95€)

За малки кожни образувания, свързани с вероятността от развитие на хиперпигментации (кафяви петна), на области, изложени на слънце, след дерматологично лечение или операция. The Cicabio Soin Reparateur SPF50 + действа на всеки етап от процеса на б...  още

23,28лв. (11,91€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 3401564695546
ТЕГЛО: 30gr

За малки кожни образувания, свързани с вероятността от развитие на хиперпигментации (кафяви петна), на области, изложени на слънце, след дерматологично лечение или операция.

The Cicabio Soin Reparateur SPF50 + действа на всеки етап от процеса на биологично ремоделиране на кожата, благодарение на комбинацията от ресвератрол и мед. Ограничава разпространението на хиперпигментацията (кафяви петна) чрез определяне на основния биологичен механизъм на кожата, благодарение на много висока защита от слънцето SPF50 + / UVA 31. Антибактериалните съставки (мед-цинк) почистват кожата.

Активната съставка, Antalgicine, бързо облекчава чувството за дискомфорт и намалява тенденцията за сърбеж. Патентованият естествен комплекс D.A.F. се бори срещу нарастващото отклонение на кожата. Фотостабилни, водоустойчив, без аромат, оцветител: цвета на продукта е естествен от стъблата на активните съставки.

Инструкции за употреба:

Нанесете върху засегнатата област. Използвайте до пълното възстановяване на кожата. Да се прилага често, когато кожата е изложена на слънце. Подходящ за лицето, устните, тялото при възрастни, деца и бебета *. Избягвайте контакт с очите. Ако кожното раздразнение продължава, консултирайте се с дерматолог или фармацевт.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук