Bio-Kult Candea 15caps

Bio-Kult Candea 15caps

Хранителна добавка с пробиотици за здравето на чувствителните зони и чревния микробиом

код на продукта: 007431
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  26,20лв. (13,40€)

Bio-Kult Candea Хранителна добавка с пробиотици за чувствителни зони и чревен микробиом Здраве 15 капсули Bio-kult Candéa съдържа уникална комбинация от седем вида щадящи пробиотиците бактерии за укрепване на чревната флора, която помага за предпа...  още

20,96лв. (10,72€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5027314505019
ТЕГЛО: 20gr

Bio-Kult Candea Хранителна добавка с пробиотици за чувствителни зони и чревен микробиом Здраве 15 капсули

Bio-kult Candéa съдържа уникална комбинация от седем вида щадящи пробиотиците бактерии за укрепване на чревната флора, която помага за предпазване от свръхрастеж на Candida, съчетана с екстракт от семена на грейпфрут и чесън. Тези приятелски настроени бактерии намаляват PH на червата, като по този начин изключват оцеляването на Candida, която предпочита по-алкална среда за своя растеж.

Екстрактите от семена на чесън и грейпфрут, съдържащи се в Bio-kult Candéa, са известни в билколечението със своите мощни противогъбични свойства. Серия от клинични проучвания показват, че активната съставка на чесъна, алицин, действа като инхибира производството на липиди от Candida, като по този начин спира растежа й, докато екстрактът от семена на грейпфрут разрушава микробната мембрана на гъбичките, така че Candida не може да се прикрепи към чревните стени.

Ежедневният прием на Bio-kult Candéa може да помогне за поддържане на здрава и силна имунна система, която предотвратява прекомерния растеж на Candida в тялото.


Инструкции за употреба

Препоръчва се да се приема след хранене.


Дозировка

2 капсули на ден


Противопоказания

Да не се приема от лица с отслабен имунитет.


Предпазни мерки

Candida се храни основно със захар и въглехидрати, така че ограничаването на тези храни, докато приемате Bio-kult Candéa, повишава нейната ефективност.
Храните, които трябва да се избягват, докато се борите с гъбичките, са предимно консервирани плодове, отлежали сирена, алкохол, кафе, чай, бял хляб, бяла паста, фъстъци, гъби, кетчуп, майонеза, горчица, соя, захар, шоколад, мед, оцет , маргарини, фъстъчено масло, царевично масло, масло от памучно семе.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук