Bio-Oi lОлио за всеки тип кожа стрии, белези и неравности на кожата125ml

Bio-Oi lОлио за всеки тип кожа стрии, белези и неравности на кожата125ml

код на продукта: 008430
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  39,10лв. (20,00€)

Tози  Bio-Oil е специалист козметичен продукт, който е предназначен да помогне за подобряване на външния вид на белези, стрии и неравномерен тен на кожата.

Tози  Bio-Oil е специалист грижа за кожата масло, което помага за подобряване н...  
още

33,24лв. (17,00€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 6001159113652

Tози Bio-Oil е специалист козметичен продукт, който е предназначен да помогне за подобряване на външния вид на белези, стрии и неравномерен тен на кожата.

Tози Bio-Oil е специалист грижа за кожата масло, което помага за подобряване на външния вид на белези, стрии и неравномерен тен на кожата. Също така е ефективен при лечение на зрели и дехидратирана кожа. The Bio-Oil е спечелила 182 награди за грижа за кожата и се превърна в не. 1 по продажби продукт за белези и стрии в 17 страни след световната освобождаването през 2002.

Действие

Белези са неразделна част от лечебния процес и причинено от свръхпроизводство на колаген в мястото на раната. Белези промяна във външния вид няколко пъти с течение на времето, обаче, е постоянен. Tози Bio-Oil е предназначена да помогне за подобряване на външния вид на белези, но не могат да ги отстранят.

Био-масло трябва да се прилага за масажа белег в кръгови движения два пъти на ден, в продължение на най-малко три месеца. На нови белези, на Bio-Oil трябва да се прилага само след зарастване на раната и не трябва да се използва върху открити рани.

Резултатите варират от човек на човек.

RAGADES

Когато размерът на тялото се увеличава по-бързо от кожата, която покрива разкъсване на кожата и лечебни белег появява. Тези белези се появяват на повърхността на кожата под формата на стрии.

Вероятността от развитие на стрии варира в зависимост от типа на кожата, раса, възраст, начин на хранене и хидратиране на кожата. Повече склонни да развиват стрии като бременни жени, строител тялото, тийнейджъри, които растат бързо и които вземат кратко тегло.

Стриите са постоянни в природата, и въпреки, че Bio-Oil е предназначена да помогне за подобряване на външния си вид, не могат да ги отстранят.

Био-масло трябва да се прилага за стрии масажират с кръгови движения два пъти на ден, в продължение на най-малко три месеца. По време на бременност, тя трябва да се прилага от началото на второто тримесечие в области, които са склонни да развиват стрии, като корема, гърдите, долната част на гърба, бедрата, задните части и бедрата.

,

Неравномерното багра на кожата

Неравномерното резултати тена на кожата, когато отбелязаха хетерогенна производството на меланин в организма. Това явление може да бъде причинено от външни причини, като например прекомерно излагане на слънце или на използването на некачествени продукти за избелване на кожата или от вътрешни причини, като хормонални нарушения, свързани с бременността, менопауза или употребата на противозачатъчни хапчета , Tози Bio-Oil помага за подобряване на външния вид на неравномерен тен на кожата.

Био-масло трябва да се прилага за определени области два пъти на ден в продължение на най-малко три месеца. Tова Bi-Маслото не съдържа слънцезащитен фактор. При използване на слънцезащитни продукти, прилагането му следва да се извършва след пълното усвояване на Bio-Oil.

Резултатите варират от човек на човек.

ЗНАЦИ НА СТАРЕЕНЕ

На бръчките по кожата обикновено се свързва с процеса на стареене, предизвикани предимно от отслабването на колаген поддържащата система и еластин в кожата. Tова Bio-Oil съдържа множество съставки, които увеличават пластичността на кожата, което я прави по-мека, по-гладка и по-гладко, като по този начин намалява и признаците на стареене. Tова Bio-Oil също има овлажняващ ефект, който подобрява текстурата, тонус и появата на фини линии и бръчки.

Био-масло трябва да се прилага за определени области два пъти на ден. Резултатите варират от човек на човек.

Дехидратирана кожа

Повърхността на кожата е невидим слой на мазнини, който действа като бариера, която предотвратява изтичането на влага. В много сух климат, това липиден слой, често не могат да се справят и бягства от кожата прекалено много влага. Дневните бани или душ могат да изострят това състояние, както и премахване на липидния слой се дължи на ефекта на стягащо сапун и вода. Tова Bio-Oil захранване физическия слой на омазняването на кожата, помага за възстановяване на работата на бариера за задържане на влагата.

Био-масло трябва да се прилага два пъти на ден. Резултатите варират от човек на човек.

Био-масло е изготвен в съответствие с текущата добра производствена практика (цГМФ), както е определено от Световната здравна организация. Всички съставки са тествани за подправяне и микробиологично замърсяване преди производство и проба от всяка изследвана партида, произведена лаборатория и след това задържани и наблюдавани за период от 5 години.

Всички опаковъчни материали Bio-Oil е рециклируеми и всичките хартиени материали са сертифицирани съответствие с практиките за управление на устойчивото горски.

При производството на Bio-Oil не се отделя вредни емисии и опасни отпадъци не се произвеждат или отпадни води.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук