Biotech Usa Creatine Ph-X Креатинови молекули с модифицирано PH 210 капсули

Biotech Usa Creatine Ph-X Креатинови молекули с модифицирано PH 210 капсули

код на продукта: 005829
скоро наличен продукт

Препоръчителна цена на дребно  51,48лв. (26,33€)

100% УСВОЯВАНЕ  БЕЗ ФАЗА НА ЗАРЕЖДАНЕ  БЕЗ ЗАДЪРЖАНЕ НА ТЕЧНОСТИ  БЕЗ ПОДУВАНЕ  200% ПОВЕЧЕ СИЛА, ЕНЕРГИЯ И ИЗДРЪЖЛИВОСТ   Creatine pH-X представлява идеалният продукт за атлети, чиято цел е ефективното увеличаване на м...  още

Той е премахнат / заменен от компанията
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5555555001533
Вижте също продукти в тази категория:
Продукти с намаление
  • 100% УСВОЯВАНЕ
  • БЕЗ ФАЗА НА ЗАРЕЖДАНЕ
  • БЕЗ ЗАДЪРЖАНЕ НА ТЕЧНОСТИ
  • БЕЗ ПОДУВАНЕ
  • 200% ПОВЕЧЕ СИЛА, ЕНЕРГИЯ И ИЗДРЪЖЛИВОСТ

Creatine pH-X представлява идеалният продукт за атлети, чиято цел е ефективното увеличаване на мускулната сила и издръжливостта.

100% Усвояване

Подуктът Creatine pH-X е създаден чрез използването на ph модифицирани молекули на креатина, като целта при този процес е да бъде постигната по-добра устойчивост на съставките към киселинната среда в човешкия стомах. Creatine pH-X може да премине през храносмилателната система почти непокътнат и впоследствие да започне да се освобождава директно, действайки максимално чрез своите вещества върху мускулната тъкан. Почти 100% от Creatine pH-X се абсорбира от тялото без необходимостта от зареждаща фаза. Не се наблюдават странични ефекти, като например задържането на течности, което обикновено се среща при използването на други креатинови продукти.

Невероятна сила, прилив на енергия и издръжливост

Резултатите са повече сила, напомпване, обем на мускулите и натрупване на мускулна маса!

Пълна съвместимост с Вашето тяло

Активните съставки, използани в Creatine PH-X са същите като креатиновите елементи, които се откриват в естествено състояние из мускулната тъкан. Това означава, че този продукт е напълно съвместим с вашето тяло. Не предизвиква странични ефекти, както и не съдържа вредни съставки.

Дозировка/Прием:

Приемайте 2 до 6 капсули от Creatine pH-X на ден. Сутрешният прием включва 2 капсули на гладно. 80 минути преди началото на тренивровка приемете 2 капсули и още 2 капсули 20 минути след края на тренировката.

Препоръка: 60 минути преди началото на тренивровката приемете 100 гр. въглехидрати с голямо количество вода. За по-добри резултати приемайте 8 до 10 капсули от Creatine pH-X.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук