Cera Di Cupra Face Wax Strips Перфектна епилация на лице

Cera Di Cupra Face Wax Strips Перфектна епилация на лице

код на продукта: 004743
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  10,30лв. (5,27€)

За перфектна епилация, без раздразнение.

«Cera ди Cupra Face вакса ленти», е идеалният начин да премахнете нежеланото окосмяване лесно. Съдържа пчелен восък с успокояващо и подхранващо действие и невен, която има успокояващи свойства.<...  
още

7,72лв. (3,95€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 8002140053726
Вижте също продукти в тази категория:
Епилация и депилация

За перфектна епилация, без раздразнение.

«Cera ди Cupra Face вакса ленти», е идеалният начин да премахнете нежеланото окосмяване лесно. Съдържа пчелен восък с успокояващо и подхранващо действие и невен, която има успокояващи свойства.
Те осигуряват ефективна епилация и е подходящ за много чувствителна и суха кожа.

Пакетът съдържа:
• 10 малки едностранни многократна употреба восъчни ленти
• 2 кърпички преди кола маска
• 2 кърпички за след кола маска

Инструкции:
Различните размери на восък филм "Cera ди Cupra", позволяват премахването на нежеланото окосмяване от най-устойчиви на най-чувствителните и силно чувствителни области, не само лицето и горната устна и подмишниците и бикини линията и омекотява кожата по цялото тяло.
За най-добри резултати с восъчни ленти "Cera ди Cupra", уверете се, че четината са най-малко 3-5 мм.
1. Подгответе района за кола маска, минаваща това избършете "Преди кола маска" и подсушете напълно.
2. Загрейте лентите, като ги държите между дланите си и ги разтрийте леко в продължение на 25-30 секунди.
3. Разделете постепенно и бавно всяка двойна лента.
4. Нанесете всяка лента в зоната, която желаете за лечение на кожата чиста, суха и да не дразня, следвайки посоката на растежа на косата и я накара да седим с многократни преминавания на страна по нея.
5. Като държите с една ръка добре кожата опъната, хванете един от друг долния край на лентата и я извадете с остър движение в обратната посока на растежа на косъма. Ако е необходимо повторете процеса. Всеки филм може да се използва няколко пъти.
6. След отстраняването на косата завърши, почистете внимателно областта с избършете кърмила "След кола маска." За да се отстранят всички остатъци восък, използвайте памучен тампон, напоен с масло (например бадемово масло). Никога не използвайте вода, сапун или алкохол, за да се отстранят остатъците от восък.

Уверете се, че не използвате продукта, преди слънчеви бани и веднага след това, преди да се използва против изпотяване, или преди прилагане на парфюмирани продукти.

Дерматологично тестван.

Състав: Неща които може би не знаете. Гребен
Восък пчелен се произвежда от жлези в корема на 12-17 дни пчелите-работнички. На пръв восъкът е течен, но след като тя влезе в контакт с въздуха се кондензира на тънки люспи. Fresh восък не разполага с вкус и е бяла, но цветът може да бъде променена до ярко или тъмно жълто, в зависимост от съдържанието на прополис, мед и прашец. Дали компонент едва ли може да бъде заменен в козметиката красота с високо качество. Той винаги е бил използван в традиционната медицина и към днешна дата, козметични процедури, фармакология, в производството на кремове, мазила или други козметични продукти. Дългогодишният опит показва, че той има овлажняващ, защитни и подхранващи свойства за всички типове кожа.

Състав на пчелен восък: Сред многото различни компоненти на пчелен восък, ние откриваме, въглехидрати, минерали, но също така и ароматизиращи и оцветяващи средства дават различни нюанси.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук