Clearblue Тест за бременност Бързо откриване след 1 минута 1бр

Clearblue Тест за бременност Бързо откриване след 1 минута 1бр

код на продукта: 028607
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  16,72лв. (8,55€)

Тест за бременност Clearblue Бързо откриване след 1 минута 1бр Тестът за бързо откриване на бременност Clearblue може да ви даде положителен резултат за бременност само за 1 минута, когато вземете теста от деня, в който сте закъснели. Трябва да из...  още

14,21лв. (7,27€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5011321914834
Вижте също продукти в тази категория:
Tест за бременност

Тест за бременност Clearblue Бързо откриване след 1 минута 1бр

Тестът за бързо откриване на бременност Clearblue може да ви даде положителен резултат за бременност само за 1 минута, когато вземете теста от деня, в който сте закъснели. Трябва да изчакате 3 минути, за да потвърдите отрицателен резултат за бременност.

Той е проектиран като домашен тест за бременност с максимална лекота на използване, с много широк връх, който променя цвета си и ергономична извита дръжка. С очакваната от Clearblue точност, този комплект за домашен тест за бременност е с повече от 99% точност от деня на очакваната менструация.

  • Резултат само за 1 минута.
  • Никоя друга марка не е по-точна: Clearblue е с повече от 99% точност от деня на очакваната ви менструация.
  • Лесни за четене плюс (+) или минус (-) резултати.
  • Награден, лесен за използване дизайн.
  • Марка номер 1 по продажби в света.

В проучване в Обединеното кралство повече от 9 от 10 жени казват, че биха платили повече за Clearblue Rapid Detection, отколкото за тест с ленти (на базата на 111 жени, които са използвали и разчитали различни видове тестове).

За повече информация относно този продукт или отговори на вашите въпроси, нашите съветници от сервизната линия са на ваше разположение на 210 300 1827, 09:00-17:00 ч. понеделник-петък

Кутията Clearblue Rapid Detection Test за бременност е направена от 95% рециклиран картон, а листовката й от 100% рециклирана хартия. Кутията и листовката могат да се рециклират напълно, когато вече не са ви необходими.

Предпазни мерки

Това устройство е предназначено за домашна употреба. Дръжте далеч от деца. Моля, прочетете внимателно приложените инструкции преди употреба. Clearblue е търговска марка на SPD Swiss Precision Diagnostics GmbH (SPD). Авторско право © 2020 SPD. Всички права запазени.

1 тест пръчка

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук