Clearblue Digital Цифров тест за бременност 1 брой

Clearblue Digital Цифров тест за бременност 1 брой

Цифров тест за бременност с индикация от колко седмици преди зачеването

код на продукта: 009093
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  26,78лв. (13,70€)

Clearblue Digital Digital Digital Test за бременност с индикация преди колко седмици е настъпило зачеването 1 бр. Дигиталният тест за бременност Clearblue с индикатор за зачеване е първият и единствен тест, който е толкова точен, колкото ултразвук...  още

21,95лв. (11,23€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 4015600816117
Вижте също продукти в тази категория:
Tест за бременност

Clearblue Digital Digital Digital Test за бременност с индикация преди колко седмици е настъпило зачеването 1 бр.

Дигиталният тест за бременност Clearblue с индикатор за зачеване е първият и единствен тест, който е толкова точен, колкото ултразвукът при определяне на бременността

  1. Неговият интелигентен двоен сензор не само ви показва на цифровия екран дали сте бременна или не, но също така ви показва колко седмици – седмиците от зачеването се показват като 1-2, 2-3 или 3+.
  2. С този комплект за домашен тест за бременност можете да тествате 5 дни преди пропуснатата менструация (което е 4 дни преди очакваната менструация).

65% от резултатите за бременност могат да бъдат открити 5 дни преди термина. Ако тествате преди очакваната менструация, трябва да използвате първата урина за деня за точен резултат от индикатора за бременност.

  • Показва ви дали сте бременна и колко седмици от зачеването: 1-2, 2-3 или повече от 3 седмици.
  • Точно като ултразвук при определяне на бременност (1)
  • Направете теста рано: резултатите са 5 дни преди пропуснатата менструация (4 дни преди очакваната менструация).
  • Никоя друга марка не е по-точна: Clearblue е с повече от 99% точност при откриване на бременност от деня на очакваната менструация.
  • Ясни цифрови резултати за 3 минути.
  • Марка номер 1 по продажби в света.

За повече информация относно този продукт или отговори на вашите въпроси, нашите съветници от линията за обслужване са на ваше разположение на 210 300 1827, 09:00-17:00 часа понеделник-петък.

(1) Резултат от седмици 97% в съответствие с ултразвука за определяне на гестационната възраст на по-късен етап. Въз основа на проучвания на 187 жени, сравняващи резултата с ултразвуковото определяне на гестационната възраст.

Това устройство е предназначено за домашна употреба. Дръж далеч от деца. Моля, прочетете внимателно приложените инструкции преди употреба. Clearblue е търговска марка на SPD Swiss Precision Diagnostics GmbH (SPD). Авторско право © 2020 SPD. Всички права запазени.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук