Clearblue Цифровият тест за овулация с над 99% точност показва двата най -плодородни дни от теста на цикъл 10

Clearblue Цифровият тест за овулация с над 99% точност показва двата най -плодородни дни от теста на цикъл 10

код на продукта: 008431
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  68,01лв. (34,79€)

Дигитален тест за овулация Clearblue с над 99% точност показва двата най-фертилни дни от 10-те тестови цикъла Опитвате ли се да имате бебе? Забременете по-бързо (1). Този прост домашен комплект за овулация е доказано, че ви помага да забременеете,...  още

57,13лв. (29,22€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 8001090402363
Вижте също продукти в тази категория:
Тест за овулация

Дигитален тест за овулация Clearblue с над 99% точност показва двата най-фертилни дни от 10-те тестови цикъла

Опитвате ли се да имате бебе? Забременете по-бързо (1). Този прост домашен комплект за овулация е доказано, че ви помага да забременеете, като определя вашите 2 най-добри дни за забременяване във всеки цикъл.

Пръчката за овулация показва ясно усмихнато личице на цифровия екран, когато бъде открит скокът на LH, така че да знаете, че днес и утре са най-добрите ви 2 дни, когато се опитвате да заченете.

Когато се опитвате да забременеете, използването на благоприятен за спермата лубрикант за плодовитост, приемането на фолиева киселина или витамини преди бременност са добри съвети, но наистина е важно да правите секс в точното време по време на цикъла си. Няколкото дни до и включително овулацията са единствените дни във всеки цикъл, в които една жена може да забременее.

За разлика от мониторинга на базалната телесна температура (BBT), комплектите за предсказване на овулация откриват повишаването на лутеинизиращия хормон (LH тест) – ключов хормон на плодовитостта, който се повишава преди овулацията – за точно проследяване на дните преди, а не след овулацията. Въпреки че лентите за тест за овулация са широко разпространени, в проучване в Обединеното кралство 7/10 жени смятат, че лентите не са лесни за използване. (111 жени, които са използвали и прочели различни видове тестове.) Тестът за овулация Clearblue е валидиран чрез ултразвук. Проучване на 40 жени установи 96% съгласие с ултразвуковата овулация. Файлови данни.

  • Забременеете по-рано (1): домашен тест за урина, който определя вашите 2 най-фертилни дни, като увеличава максимално шансовете ви да забременеете.
  • Над 99% точност при откриване на пика на лутеинизиращия хормон (LH). Хормоните са по-точен показател за овулация от базалната телесна температура (БТТ), която се повишава само след овулация.
  • Лесен за четене: единствената марка, която дава уникално цифрово „усмихнато лице“, когато открие прилив на LH в урината ви, преди овулация.
  • След като се открие скокът на LH, правете секс по всяко време през следващите 48 часа, за да увеличите максимално шансовете си да забременеете.

Марка №1 в света по продажба на домашни тестове за бременност и плодовитост. Въз основа на международни продажби в почти 20 страни, събрани от независими данни от пазарни проучвания

Лични консултанти: в случай, че имате въпроси относно този продукт, нашият екип е на ваше разположение на 210 300 1827, 09:00-17:00 ч. понеделник-петък

(1) Срещу неизползването на някакъв метод.

Прочетете придружаващата листовка с инструкции преди употреба. За самотестване у дома. Само за ин витро диагностична употреба. Дръж далеч от деца. Не използвайте повторно тест ленти. Да се ​​съхранява при температура между 2° – 30°C.

Кутията Clearblue Digital Test за овулация е направена от 95% рециклиран картон, а листовката към нея от 100% рециклирана хартия. Кутията и листовката могат да се рециклират напълно, когато вече не са ви необходими.

Внимание

Дигиталният тест за овулация Clearblue не е предназначен за контрацептивна употреба или ако нямате менструален цикъл. Не е подходящ, ако наскоро сте бременна, сте в менопауза, имате синдром на поликистозни яйчници (PCOS) или приемате определени лекарства за плодовитост. Дигиталният тест за овулация Clearblue може да се използва, ако приемате кломифен цитрат. Жени, които са били медицински диагностицирани с проблеми с плодовитостта, трябва да попитат своя лекар дали продуктът е подходящ за тях. Clearblue е търговска марка на SPD Swiss Precision Diagnostics GmbH (SPD). Авторско право © 2020 SPD. Всички права запазени.

1 дигитален контакт и 10 тест пръчки

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук