Colgate Big Kids Smiles 6 - 9 Years Toothpaste 50ml

Colgate Big Kids Smiles 6 - 9 Years Toothpaste 50ml

Паста за зъби за деца от 6 до 9 години за максимална защита от кариес Силен емайл и хладен дъх

код на продукта: 031163
Само четири продукти са на разположение!

Препоръчителна цена на дребно  7,23лв. (3,70€)

Colgate Big Kids Smiles 6 - 9 Years Toothpaste Паста за зъби за деца от 6 до 9 години за максимална защита срещу кариес Силен емайл и свеж дъх 50 ml С пастата за зъби Colgate Big Kids' Smiles 6-9 Years можете да поддържате усмивките на вашите деца...  още

5,42лв. (2,77€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 8718951611559
ТЕГЛО: 97gr
Вижте също и продуктите в категориите:
орална хигиена за Детето, Устни грижи за деца

Colgate Big Kids Smiles 6 - 9 Years Toothpaste Паста за зъби за деца от 6 до 9 години за максимална защита срещу кариес Силен емайл и свеж дъх 50 ml

С пастата за зъби Colgate Big Kids' Smiles 6-9 Years можете да поддържате усмивките на вашите деца блестящи и здрави. Пастата за зъби с мек вкус на мента за 6-9 годишни съдържа препоръчано от зъболекар ниво на флуорид и предлага на зъбите на вашите деца максимална защита срещу кариес.

Освен това прави емайла им 4 пъти по-здрав!

Освен това, тъй като съдържа неутрализатор на захарна киселина, който незабавно обезоръжава захарните киселини в плаката, която може да увреди зъбите и да доведе до кариес, вие знаете, че вършите страхотна работа, като се грижите за техните усмивки.

С технология за промяна на цвета, която оцветява пяната в синьо след четкане за препоръчаното време, нашата детска паста за зъби прави четкането забавно и насърчава децата ви да мият сами за препоръчителните 2 минути.

Съдържа натриев флуорофосфат (1450 ppm F)

Деца до 6 години

Използвайте количество с размер на грахово зърно, докато наблюдавате детето, докато четка, за да сведете до минимум
възможност за поглъщане.

В случай на прием на флуорид от други източници, консултирайте се с вашия зъболекар или лекар. Продуктът може да оцвети определени материали. За да избегнете това, изплакнете обилно с вода.

Calcium Carbonate, Aqua, Glycerin, Hydrated Silica, Arginine, Lauryl Glucoside, Disodium Cocoyl Glutamate, Sodium Monofluorophosphate, Xanthan Gum, Aroma, Benzyl AlcoholSodium Bicarbonate, Tetrasodium Pyrophosphate, Sodium Saccharin, Hydroxypropyl Methylcellulose, Sodium Hydroxide, CI 73360, CI 74160.

Съдържа натриев флуорофосфат (1450 ppm F)

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук