Compeed Невидим отличителен пластир от 12 часа действие за лечение на студен херпес 15 броя

Compeed Невидим отличителен пластир от 12 часа действие за лечение на студен херпес 15 броя

код на продукта: 032038
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  26,37лв. (13,49€)

Compeed Невидим отличителен пластир 12 часа действие за лечение на студен херпес 15 броя Невидимият пластир за херпес COMPEED® предлага до 12 часа непрекъснато действие за бързо заздравяване и значително намаляване на образуването на корички в сра...  още

25,85лв. (13,22€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 3663555002126
Вижте също продукти в тази категория:
При млечница и херпес

Compeed Невидим отличителен пластир 12 часа действие за лечение на студен херпес 15 броя

Невидимият пластир за херпес COMPEED® предлага до 12 часа непрекъснато действие за бързо заздравяване и значително намаляване на образуването на корички в сравнение с кремове, съдържащи 5% ацикловир **. Освен това, тъй като действа като антивирусен щит, пластирът намалява риска от херпесна инфекция.

Той лекува афти със сравнима скорост с кремове, съдържащи 5% ацикловир, и ви помага да се върнете към своя неудържим най -добър себе си - и то бързо!

* В клинично проучване на 174 души 25% от тях заявяват, че пластирът е продължил 12 часа или повече. Продължителността може да варира в зависимост от случая.

** Karlsmark T, Goodman JJ, Drouault Y, Lufrano L, Pledger GW. Рандомизирано клинично изпитване, сравняващо COMPEED® пластир за херпес зостер с крем, съдържащ 5% ацикловир за лечение на херпес симплекс вирус (херпес симплекс лабиалис). J Eur Acad Dermatol Venereol. 2008 г .; 22 (10): 1184-1193.

Размери: 1,5 см х 1,5 см

Предимствата на Compeed

Всеки пластир за невидим студен херпес COMPEED® предлага седем важни предимства при лечението и премахването на херпес.

1. Действайте бързо.

За да се осигурят правилни нива на влага в раната, пластирът улеснява транспортирането на хранителни вещества. Това стимулира лечебния механизъм на кожата, ускорявайки лечебния процес. Въпреки че действието на пластира се различава от това на крем, съдържащ 5% ацикловир, клинично е доказано, че пластирите осигуряват сравнимо време за заздравяване *.
* Karlsmark T, Goodman JJ, Drouault Y, Lufrano L, Pledger GW. Рандомизирано клинично изпитване, сравняващо COMPEED® пластир за херпес зостер с крем, съдържащ 5% ацикловир за лечение на херпес симплекс вирус (херпес симплекс лабиалис). J Eur Acad Dermatol Venereol. 2008 г .; 22 (10): 1184-1193.

2. Незабавно покрива афтите.

Пластирът прави херпеса почти невидим, като по този начин намалява чувството на срам или безпокойство, което може да почувствате по време на социални събирания поради външния си вид.
В допълнение, можете да нанесете грим или червило върху пластира, намалявайки появата на херпес.

3. Облекчава болката.

Пластирът има успокояващ ефект, тъй като покрива и предпазва нервните окончания, които са изложени на раната.

4. Намалява зачервяването и възпалението.

За да се намали напрежението върху кожата, пластирът намалява възпалението и намалява зачервяването. Той също така поддържа кожата хидратирана и я предпазва, за да не изсъхне.

5. Намалява чувството на възпаление, сърбеж и парене.

Пластирът има успокояващ ефект, тъй като намалява напрежението върху кожата. Той също така поддържа кожата хидратирана и я предпазва, за да не изсъхне.

6. Намалява появата на мехури и предотвратява образуването на корички.

Пластирът създава среда, защитена от микроби, която предотвратява изсушаването на херпеса, предотвратявайки образуването на корички. Клинично е доказано, че шансовете за създаване на болезнена коричка с използването на COMPEED® Invisible Herpes Patch са по -малки, отколкото при използването на 5% крем ацикловир *.
* Karlsmark T, Goodman JJ, Drouault Y, Lufrano L, Pledger GW. Рандомизирано клинично изпитване, сравняващо COMPEED® пластир за херпес зостер с крем, съдържащ 5% ацикловир за лечение на херпес симплекс вирус (херпес симплекс лабиалис). J Eur Acad Dermatol Venereol. 2008 г .; 22 (10): 1184-1193.

7. Намалява риска от инфекция на раната.

Невидимият калъф COMPEED® за студен херпес създава защитна бариера * за херпеса, като предотвратява преминаването на вируса, което спомага за намаляване на риска от разпространение на вируса. Той също така предпазва заразените хора от докосване на херпес, което е често срещан начин за предаване на вируса. Също така отблъсква водата и бактериите.
* Пластирът действа като антивирусен щит, намаляващ риска от разпространение на херпес.

Можете да използвате пластира за херпес зостер по всяко време на заболяването. За най -добри резултати обаче започнете да прилагате веднага щом почувствате първите симптоми на херпес - обикновено усещане за парене или сърбеж.
Как да поставите пластира

Измий си ръцете. Уверете се, че кожата ви е чиста и суха. Не го използвайте в комбинация с крем, тъй като пластирът няма да се постави правилно и няма да осигури всички ползи от действието му.

Извадете външната обвивка и задръжте вътрешната обвивка в двата края, като използвате двете си ръце.

Внимателно дръпнете двата края, следвайки посоката, зададена от стрелките, докато се появи половината пластир. Внимавайте да не докоснете залепващата страна на пластира.

Внимателно натиснете свободната повърхност на пластира с пръст в областта на херпес зостер.

Бавно отстранете останалата част от лентата с леко, въртящо се движение, докато пластирът се отдели от лентата. Можете да носите грим или червило върху пластира.

Как да премахнете използвания пластир

Не е необходимо да премахвате или сменяте подложката, ако все още е на място. Когато пластирът започне да се отделя от кожата, той трябва да бъде отстранен и заменен с нов.

За да премахнете пластира, разхлабете едната страна.

Използвайте двете си ръце, за да държите свободната страна на пластира.

Избутайте пластира настрани, като отделяте ръцете, когато се отделя.
(За да видите съответните изображения, вижте съдържанието на листа с инструкции).

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук