Curaprox PROMO PACK Be You Six Tastes Mini Pack 6x10ml & Подарък четка за зъби Ortho Ultra Soft CS 5460, 1 Парче - Фуксия

Curaprox PROMO PACK Be You Six Tastes Mini Pack 6x10ml & Подарък четка за зъби Ortho Ultra Soft CS 5460, 1 Парче - Фуксия

Мини пакет от пасти за зъби в шест страхотни вкуса и четка за зъби

код на продукта: 028265
скоро наличен продукт

Препоръчителна цена на дребно  36,95лв. (18,90€)

Curaprox PROMO PACK Be You Six Tastes Mini Pack 6x10ml & Подарък четка за зъби Ortho Ultra Soft CS 5460, 1 Парче - Фуксия Всичките шест нови смели вкуса на паста за зъби в една опаковка! Опитайте ги всички, един след друг. Опитайте ги на вкус и...  още

33,25лв. (17,01€)
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 0009217052292
ТЕГЛО: 151gr

Curaprox PROMO PACK Be You Six Tastes Mini Pack 6x10ml & Подарък четка за зъби Ortho Ultra Soft CS 5460, 1 Парче - Фуксия

Всичките шест нови смели вкуса на паста за зъби в една опаковка! Опитайте ги всички, един след друг.

Опитайте ги на вкус и след това изберете най-подходящия за вас. Във вашия ден. Налично за вас.

Какво е общото между всички пасти за зъби от серията BE YOU? Те съдържат естествени съставки и билкови екстракти, които се комбинират по нови начини за вашето по-добро здраве на устната кухина и дори по-бели зъби.

ДОПЪЛНИТЕЛНО: Мощните ментолови перли придават усещане за свежест, което продължава много часове след измиване.

И по какво се различават? Всъщност единственото, което се променя, е вкусът и цветът. Всеки от експлозивните вкусове BE YOU има свой уникален начин да ви спечели.

Формулата [BE YOU.] И ползите за вашето здраве на устната кухина

- 950 ppm висока бионаличност и бързодействащ флуорид (натриев монофлуорофосфат) за профилактика на кариес.

- Хидроксиапатитът укрепва зъбния емайл, придавайки уникален блясък, запечатва открития дентин и облекчава болката на чувствителните зъби. Удивително е какво може да направи този минерал за нашите зъби! Неслучайно 95% от дентина е съставен от хидроксиапатит.

Оксидоглюказата е естествен ензим, който се бори с вредните бактерии и естествено избелва зъбите. Той има свойството да стимулира производството на слюнка и по този начин хармонизира устната флора. Това е начинът, по който пчелите също предпазват меда си от микроби.

- Ксилитолът предотвратява растежа на бактерии, които причиняват кариес и естествено укрепва зъбите. Той идва от брезата и е естествен заместител на захарта, но не благоприятства растежа на бактериите, както при захарта.

- Ехинацеята, дяволският нокът и пеперудата успокояват и регенерират устната лигавица и венците, като същевременно имат противовъзпалително действие. Те също така подпомагат физическото излекуване в случай на лечение или следоперативно.

- Екстрактът от горчив портокал незабавно се бори с вредните бактерии.

- Провитамин В5 овлажнява устната лигавица и подпомага регенерацията на клетките, като същевременно има противовъзпалителни, лечебни ефекти.

- Мека с емайл с много нисък индекс на абразия RDA, около 50.

- Не съдържа SLS. SLS е агресивен разпенващ агент, който може да причини дразнене на устната лигавица и сухота в устата. SLS също е свързан с появата на язви в устата.

[БЪДЕТЕ ВИ.] RISING STAR

ГРЕЙПФРУТ + ПЕРГАМОНТО

Богат грейпфрут и освежаващ бергамот, съчетани с мента и ментол. Най-освежаващият начин да "събудите" устата си сутрин. Свежестта на върха си!

[БЪДЕТЕ ВИ.] ЧИСТО ЩАСТИЕ

ПРАСКА + КАЙСИЯ

Деликатни нотки на праскова и кайсия в комбинация със свежестта на ментола. Прохладен ежедневен бриз за грижа за зъбите и свежестта на дъха ви.

[БЪДЕТЕ ВИ.] КОНДИ ЛЮБИТЕЛ

КЕМЕНА

Прекрасна сладка диня с освежаващ ментол за ледени фойерверки в устата ви! Идеалният начин да започнете и завършите деня си е паста за зъби на любител на Candy.

Деликатни нотки на праскова и кайсия в комбинация със свежестта на ментола. Прохладен ежедневен бриз за грижата за вашите зъби и свежестта на дъха ви.

[БЪДЕТЕ ВИ.] ПРЕДИЗВИКАТЕЛ

ДЖИН ТОНИК + ЛОТОС

Сладкият вкус на лотос се съчетава с докосване на хвойна и съставя това специално вкусово изживяване. Добавете към това подправка, която прилича на танин и има характерния вкус на джин и тоник. Можете ли да си представите нещо по-добро? Алкохолът не е включен, разбира се.

[БЪДЕТЕ ВИ.] DAYDREAMER

МАЛИНА + ЛУКС

Току-що се събудихте с глава някъде в облаците все още. Опитайте се да събудите вкуса си с малина и богато женско биле, съчетани с нотки на пресен ментол. За усещане за свежест, което продължава.

[БЪДЕТЕ ВИ.] ИЗСЛЕДВАТЕЛ

ЯБЪЛКА + АЛОЕ

Нещо за изследване на вашата приключенска страна с изцяло нова комбинация от вкусове, със свежа зелена ябълка, сочно алое вера и допълнителна нотка мента. Освежаващо изживяване с четки за най-приключенските. Живейте живота си пълноценно.


& ЧЕТКА ЗА ЗЪБИ

Curaprox CS 5460 Ortho Ultra Soft ортодонтска четка за зъби

Пискюлите на тази четка за зъби образуват жлеб за брекетите. 5460 влакна CUREN® почистват много внимателно брекетите, зъбите и венците.

5460 CUREN® влакна, с диаметър 0,1 mm.

Швейцарските четки за зъби Curaprox са изработени от влакна Curen®, които абсорбират 6 пъти по-малко вода от найлона. По този начин, дори когато са мокри, четините Curen® запазват своята изключителна първична стабилност, което позволява използването на много по-фини влакна за нежно и дълбоко четкане.


Включва 6 пасти за зъби 10мл + зъб четка в различни цветове CS 5460.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук