Дезинфектант за пране Dettol почиства бактериите и предотвратява неприятната миризма с аромат на лимон 250мл

Дезинфектант за пране Dettol почиства бактериите и предотвратява неприятната миризма с аромат на лимон 250мл

код на продукта: 032359
Само четири продукти са на разположение!

Препоръчителна цена на дребно  11,71лв. (5,99€)

Дезинфектант за пране Dettol почиства бактериите и предотвратява неприятната миризма с аромат на лимон 250мл • Пералнята трябва да се почиства и дезинфекцира редовно. Както всички домакински уреди, той се нуждае от необходимите грижи, за да функци...  още

11,71лв. ()
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5208070000295
Вижте също продукти в тази категория:
При алергии

Дезинфектант за пране Dettol почиства бактериите и предотвратява неприятната миризма с аромат на лимон 250мл

• Пералнята трябва да се почиства и дезинфекцира редовно. Както всички домакински уреди, той се нуждае от необходимите грижи, за да функционира правилно.

• Мръсотия, остатъци от сапун, соли и микроби се натрупват дори на най-скритите места и остават там

• Ниските температури на пране (30 ° -40 °) увеличават риска от оцеляване на микроорганизми във влажната среда на пералната машина.

• Основната причина за неприятните миризми в пералната машина са микробите! Решението е новото средство за почистване на дезинфектант Dettol за пране - иновации 5 в 1 действия -

1. Неутрализира бактериите

2. Предотвратява миризми

3. Премахва солите

4. Премахва скритите замърсявания *

5. Оставя свежест, която трае Продукт за еднократна употреба. Класически, с аромат на лайм.

* Помага за премахване на утайки, мръсотия и отломки, когато се използва на всеки 2 месеца. Използвайте при 60 градуса в празна кофа на всеки 2 месеца. Препоръчителна доза за употреба 250 ml.

Налейте почистващата течност Dettol в чекмеджето за перилен препарат, без да добавяте препарат. Изберете програма 60 ° C, без да поставяте дрехи в кофата.

1) Чекмедже за препарат, стъклена врата и маркучи: Разредете една супена лъжица (15 ml) в 200 ml вода. Използвайте гъба за почистване на тези повърхности, след това избършете с чиста кърпа. Използвайте ръкавици.

2) Пералня отвътре: Изсипете останалата течност от бутилката в отделението за препарат. (Не използвайте препарат). Пране при 60 ° C без дрехи. Може да се наложи да стартирате втора програма в случай на стара пералня, която не е била почистена отново. Не смесвайте с хлор или други почистващи продукти. Опасност: Дезинфектант Dettol - Почистващ препарат за пране Съдържа бензалкониев хлорид, N, N-бис- (3-аминопропил) -додециламин и млечна киселина.

Предизвиква дразнене на кожата. Причинява сериозно увреждане на очите. Може да корозира метали. Вреден за водните организми, с дългосрочни ефекти. Предпазни мерки: Пазете от деца. Ако потърсите медицинска помощ, носете контейнера или етикета на продукта със себе си.

Измийте добре ръцете след работа. Носете защитни ръкавици / очила за очи / лице.

В СЛУЧАЙ НА КОНТАКТ С ОЧИТЕ: Изплакнете обилно с вода в продължение на няколко минути. Ако има контактни лещи, отстранете ги, ако е лесно. Продължавайте да изплаквате.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук