DILLS Digestive Mints за храносмилане и лоша миризма 15гр

DILLS Digestive Mints за храносмилане и лоша миризма 15гр

код на продукта: 036117
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  4,89лв. (2,50€)

КОПРИ Храносмилателни менти за храносмилане и лоша миризма 15гр Dills Digestive Mints Original са таблетки за мента без захар, които съдържат билки и етерични масла от 5 растителни продукта. Те имат приятен ментов вкус и се предлагат в практичн...  още

4,65лв. (2,38€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5425009860014
ТЕГЛО: 15gr

КОПРИ Храносмилателни менти за храносмилане и лоша миризма 15гр

Dills Digestive Mints Original са таблетки за мента без захар, които съдържат билки и етерични масла от 5 растителни продукта.

Те имат приятен ментов вкус и се предлагат в практична кутия, съдържаща 24 бонбона. Съдържащите се етерични масла помагат при лошо храносмилане и подуване на корема, докато ментата освежава дъха и се бори с лошия дъх.

Съдържа билки и етерични масла от 5 растителни продукта.

Мента (освежава дъха и се бори с лошия дъх).

Неговите етерични масла предизвикват секрецията на стомашни и дори канали, които допринасят за отпускането на мускулите и органите, участващи в процеса на храносмилането. Те помагат при лошо храносмилане, подуване на корема и колики в стомаха и в борбата с камъни в бъбреците).

Карамфил (Помага при лошо храносмилане, гадене и е много добър аналгетик)

Кориандър (Помага за отпускане на мускулите и другите органи, участващи в храносмилателния процес. Борба с колики, лошо храносмилане и подуване на корема).

Портокал (Екстрактът от портокала и кората му, е добре позната хранителна добавка за борба със затлъстяването и помага за потискане на апетита. Той също така помага за увеличаване на жлъчната течност).

Анжелика (Етерични масла от корените на растението, подпомагат храносмилането, причинявайки секрецията на стомашна течност от стомаха).

След всяко хранене и не само.

Предпазни мерки:

Съдържа източник на фенилаланин.

Прекомерната консумация може да има слабително действие.

Етерични масла: карамфил, кориандър, портокал и ангелика, ментови масла, растително масло, аромат: ментол, подсладители: аспартам, сорбитол, материал за покритие: E 470b.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук