Doctor\'s Formulas Stealiver 30caps

Doctor's Formulas Stealiver 30caps

Хранителна добавка за защита и нормална функция на черния дроб

код на продукта: 013160
Само три продукти са на разположение!

Препоръчителна цена на дребно  61,86лв. (31,64€)

Doctor's Formulas Stealiver Чернодробна формула 30 капс Формулата Stealiver на Докторска формула е хранителна формула, чиито съставки осигуряват защита на черния дроб и неговите функции, като същевременно косвено помагат за по -добро производс...  още

47,62лв. (24,36€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5200403400178

Doctor's Formulas Stealiver Чернодробна формула 30 капс

Формулата Stealiver на Докторска формула е хранителна формула, чиито съставки осигуряват защита на черния дроб и неговите функции, като същевременно косвено помагат за по -добро производство на енергия и по -добро оползотворяване на мазнините.

Чернодробна формула на Stealiver: Съставки и действие

Естествените съставки на формулата възстановяват нормалната функция на черния дроб и защитават и подмладяват чернодробните клетки. THE силимарин съдържа осигурява антиоксиданти на хепатоцитите и ги възстановява до първоначалната им структура. L карнитинподпомага транспортирането на мастни киселини до митохондриите на клетките чрез активиране на β окислението, цикъла на Кребс и окислителното фосфорилиране. Това увеличава чернодробната активност и повишава производството на АТФ. The Desmodio предотвратява разрушаването на чернодробните клетки, като същевременно намалява производството на възпалителни молекули.

липоева киселина подпомага метаболизма на мастните киселини, стимулира синтеза на глутатион, е ензимен фактор от цикъла на Кребс е хелатиращ агент на желязо, мед, живак и кадмий. Регенерира други антиоксиданти, когато се окислява (C, CoQ10, но също и глутатион). Двойната му природа го прави необходим както за функцията, така и за защитата на черния дроб. връзка се използва от много години при увреждане на черния дроб. Предотвратява разрушаването на хепатоцитите и намалява производството на възпалителни липидни комплекси. ФормулатаStealiver Може да се използва при всички чернодробни проблеми, при инфилтрация на мазнини, при повишени трансаминази, но също и при хепатит, който предпазва хепатоцитите.

1 - 2 таблетки в деня след хранене

СЪСТАВ В ХРАНЕНИЯ НА ДНЕВНА ДОЗА
(1 - 2 таблетки)
Десмонтио 80 - 160 mg
[Desmodium Adscendens Extract]
Алфа липоева киселина 200 - 400 mg
[Alpha Lipoic Acid]
Бодил - екстракт от млечен трън 80 - 160 mg
[Silybum Marianum] 56 - 112 mg
Еквивалент на силимарин
L-тартарат-карнитин 200 - 400 mg
[L-carnitine-L-tartare]

Други съставки: двуосновен калциев фосфат дихидрат, прежелатинизирано царевично нишесте, магнезиев стеарат, силиций

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук