Dr. Brown\'s PreVent Силиконова ортодонтска залъгалка с дизайн на животни PV12014, 0-6 месеца, 2 броя

Dr. Brown's PreVent Силиконова ортодонтска залъгалка с дизайн на животни PV12014, 0-6 месеца, 2 броя

код на продукта: 029970
скоро наличен продукт

Препоръчителна цена на дребно  15,62лв. (7,99€)

Dr. Brown's PreVent Силиконова ортодонтска залъгалка с дизайн на животни PV12014, 0-6 месеца, 2 броя Проектирани и разработени, за да осигурят намаляване на натиска върху нежната устна кухина на бебето. Залъгалките PreVent на Dr. Brown’s пр...  още

15,62лв. ()
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 072239311905
Вижте също продукти в тази категория:
Силиконови залъгалки

Dr. Brown's PreVent Силиконова ортодонтска залъгалка с дизайн на животни PV12014, 0-6 месеца, 2 броя

Проектирани и разработени, за да осигурят намаляване на натиска върху нежната устна кухина на бебето.

Залъгалките PreVent на Dr. Brown’s представляват патентована иновация на компанията, насочена към защитата и правилното развитие на бебето. Те са специално проектирани от детски ортодонт, по начин такъв, че да намалят натиска върху вътрешността на устната кухина на бебето, премахвайки риска от евентуални проблеми със зъбите. Снабдени са със специален проход/канал за циркулация на въздуха, който регулира смукателната сила и налягането върху небцето и като цяло в устната кухина. Залъгалките на Dr. Brown’s се предлагат в богата цветова гама, в опаковка от 2 броя. Разграничават се в 3 отделни категории/етапа, в зависимост от възрастовата граница.

Първоначална употреба: Преди първоначалната употреба, почистете бебешката залъгалка с топла вода и сапун или стерилизирайте за 5 минути, след което я оставете да се охлади, като отстраните излишната вода от вътрешността, от съображения за хигиена и сигурност.

Ежедневна употреба: Почиствайте редовно залъгалката, преди всяка употреба, с помощта на топла вода и сапун. Може да се почиства също и в съдомиялна машина (горен рафт). Температурата на водата не трябва да надвишава 60 °C.

За безопасността и здравето на Вашето дете:
ВНИМАНИЕ!

* Не поставяйте допълнителни панделки или връвки към залъгалката (биберона), тъй като те могат да доведат до задушаване на Вашето дете.

* Проверявайте внимателно преди и след употреба залъгалката (биберона), особено в случаите, когато започват да се появяват първите зъбки.

* Преди всяка употреба издърпайте силиконовото зърно във всички посоки.

* Необходимо е да смените залъгалката (биберона), в случаите когато е износена или повредена.

* Не оставяйте залъгалката (биберона) на пряка слънчева светлина, близо до източници на топлина или в стерилизиращ разтвор за по-дълго от препоръчаното време, тъй като това може да доведе до нейното повреждане.

* Съхранявайте подвижното защитно капаче далеч от деца, за да се избегне евентуално задушаване.

* Никога не потапяйте залъгалката (биберона) в сладки течности или лекарства, тъй като това може да доведе до повреждане на зъбките.

* Заменете залъгалката (биберона) с нова след един или два месеца употреба от съображения за хигиена и сигурност.

* В случай, че залъгалката (биберона) попадне в детската уста, НЕ ИЗПАДАЙТЕ В ПАНИКА! Тя не може да бъде преглътната, тъй като формата ѝ е проектирана за справяне с подобни проблем. Отстранете биберона от устата внимателно, без да упражнявате сила.

* Малки парченца от залъгалката могат случайно да бъдат погълнати и да причинят сериозни наранявания, затова не оставяйте детето без надзор, ако се използва залъгалка или друг бебешки продукт.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук