Λυπούμαστε, το ερώτημα σας δεν ταιριάζει με κάποιο προϊόν, παρακαλούμε δοκιμάστε πάλι

  Dr Scholl Velvet Sof Diamond Crystal АВТОМАТИЧНА ПИЛА ЗА ПЕТИ С ДИАМАНТЕНИ КРИСТАЛИ

  54,98лв.79,03лв.
  печелиш: 24,05лв.
  код на продукта: 006115
  При поръчка на този продукт получавате безплатна доставка
  Продаден
  Ηаличност: скоро наличен продукт
  Вижте също и продуктите в категориите:
  Σκασμένες ΦτέρνεςЗа напукани пети

  Безплатна доставка
  за поръчки на стойност над 30лв.!
  Изпрати сега

  Γаранция на Aptekapromahon.com

  Γаранция на Aptekapromahon.com

  цел на Aptekapromahon.com е да се осигури едно приятно изживяване по време на пазаруване, но и след това, след като получитe поръчка Ви. Поради тази причина ние гарантираме, че:

  • Всички продукти, предлагани от Aptekapromahon.com ca оригинални, безопасни, и закупени от официалния гръцката делегация.
  • Нито един от нашите продукти, е проблематичeн, второкласен или има кратък срок на годност. Нашите цени ca много ниски, поради факта че ние компресирамe на маржа на печалбата ни и в същто време купувайки много големи количества постигаме на по-добри цени. Ако дадения продукт изтича много скоро тогава e ясно посочено в заглавието му.
  • В изключително малко вероятния случай, че даден продукт във вашия пакет пристигнe повреден или получите грешeн продукт, ние веднага го заменим и разбира се, без никакви такси за вас. Според нашите измервания на 99,9% от опаковкитe се стигaт до местоназначението си без никакви проблеми (т.е. вероятността, че има проблем, е 1 на 1000).
  • Дори и да съжалявате покупката си, можете да промените или върнете продукта в рамките на 14 дни, като си вземете парите обратно (в този случай вие плащате само за превоз на промяна).
  • Aptekapromahon.com положи всички усилия за да изпрати директно вашата поръчка. Поради тази причина, посочва относно наличността на продукта . В редки случаи (например след един уикенд, или в случаите на заболяване), възможно e вашата поръчка да се забави един ден. В 80% от случаите, когато поръчката e поставенa до 14:00, нашите клиенти получават техния пакет на следващия работен ден, а останалите 20% получават в рамките на 3-4 работни. Ако специално бързатe да си получитe поръчката, препоръчваме ви да ни информиратe по телефонa или имейлa, за да се даде приоритет на вашия парцел
  • Повече информация за политически мисии и възстановявания прочетете тук

  За всякакви въпроси не се колебайте да се свържете с нас на 0030 23230 41131 / BG Telenor 00359 892794245.

  ×

  Продава се с

   Dr Scholl Velvet Sof Diamond Crystal

   ШОЛ АВТОМАТИЧНА ПИЛА ЗА ПЕТИ С ДИАМАНТ

   Практична и лесна за употреба, електрическата пила за стъпала "Velvet Smooth Express" от "Scholl" е чудесен инструмент за педикюр в домашни условия. Чрез въртеливо движение на специално разработена "Micraluminaтм" ролкова глава, за няколко минути ходилата са почистени от загрубялата и задебелена кожа и са отново меки и гладки. Покритието от фини синтетични диамантени кристали е нежно към кожата и няма риск от нараняване, благодарение на системата за контрол на натиска. В момента, в който упражните по-силен натиск, главата спира да се върти.

   Предимства:
   - Бърз, лесен и безопасен педикюр у дома
   - Удобна ергономична дръжка за стабилен захват
   - Без остри ръбове, без режещи компоненти, без риск от нараняване
   - Работи със стандартни батерии 1.5V AA
   - Ролката може да се сваля и почиства с вода

   Начин на употреба: Преди да пристъпите към употреба на уреда, отвъртете основата му и премахнете червения предпазител. Отстранете защитния капак на ролката. Уверете се, че ролковата глава е захваната стабилно в уреда.
   Не включвайте уреда, преди да сте поставили ролковата глава. Използвайте само върху суха кожа. Чрез завъртане на сребърния пръстен наляво, включете уреда и леко плъзнете ролковата глава върху загрубялата кожа. Не обработвайте една и съща зона повече от 3 - 4 секунди при едно прилагане. Изключете чрез завъртане на сребърния пръстен надясно и проверете дали сте постигнали желаните резултати. При необходимост продължете по същия начин, до постигане на желаното ниво на гладкост. Избършете или изплакнете краката, за да отстраните останалите парченца мъртва кожа.
   След процедурата нанесете хидратиращ крем за крака.

   Предупреждения и съвети за безопасност:
   - Използвайте уреда само върху загрубяла кожа на краката.
   - Да не се използва върху други части на тялото.
   - Да не се използва върху наранена, възпалена или раздразнена кожа. Ако кожата се раздразни или възпали, спрете употребата.
   - Не потапяйте уреда във вода и го съхранявайте на сухо място.
   - След захабяване покритието на ролката, използвайте резервните глави "Velvet Smooth Express".

    Комплектът съдържа:
   - Електрическа пила за пети - 1 брой
   - Ролкова глава - 1 брой
   - Пластмасов предпазител за ролковата глава - 1 брой
   - Батерии АА - 4 броя

   Производител: Scholl, Германия


   Този продукт беше добавен в нашия каталог на: 2014-05-16 10:40:02, последна актуализация: 2019-02-16 05:03:15

   • Превозите на нашите продукти са произведени в Гърция и България с ACS Courier
   • Разходите за доставка са безплатни за покупки над 59leva / 30 €, а за покупки под 59leva / 30 € има такса 5,9leva / 3 €
   • Плащането на Вашата поръчка се извършва при доставката на продукта при доставката
   • Поръчките се изпращат до 2-3 работни дни, ако всички продукти на състояние на наличност са: "незабавно наличие (в склад)"
   • Повече информация за политическите мисии и възстановяванията може да намерите тук или ни се обадете на 0030 2323041131 или 00359 892 794 245

   Видян с:

    Информирайте ме,след като продуктът е в наличност отново

    Dr Scholl Velvet Sof Diamond Crystal АВТОМАТИЧНА ПИЛА ЗА ПЕТИ С ДИАМАНТЕНИ КРИСТАЛИ

    Информирайте ме чрез имейл

    Информирайте ме чрез SMS

    Вие ще получите имейл / SMS от aptekapromahon.com току вземем отново Dr Scholl Velvet Sof Diamond Crystal АВТОМАТИЧНА ПИЛА ЗА ПЕТИ С ДИАМАНТЕНИ КРИСТАЛИ

    ×