Ducray Kertyol PSO Daily Hydrating Balm 400ml

Ducray Kertyol PSO Daily Hydrating Balm 400ml

Хидратиращ балсам за тяло за кожа, склонна към псориазис

код на продукта: 038081
Само две продукти са на разположение!

Препоръчителна цена на дребно  52,00лв. (26,60€)

Ducray Kertyol P.S.O. Ежедневен хидратиращ балсам Хидратиращ балсам за тяло Допълнителна грижа за кожата с псориазис тенденция 400мл Ducray Kertyol P.S.O. Daily Hydrating Balm е ежедневен хидратиращ балсам, създаден специално за грижа за кожа, скл...  още

45,24лв. (23,14€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 3282770148459
ТЕГЛО: 455gr
Вижте също продукти в тази категория:
Превенция и лечение на псориазис

Ducray Kertyol P.S.O. Ежедневен хидратиращ балсам Хидратиращ балсам за тяло Допълнителна грижа за кожата с псориазис тенденция 400мл

Ducray Kertyol P.S.O. Daily Hydrating Balm е ежедневен хидратиращ балсам, създаден специално за грижа за кожа, склонна към псориазис.

С уникална формула, която не само овлажнява дълбоко кожата, но действа и върху специфични елементи, участващи в псориазис, помага за нормализиране на ексфолирането и предотвратяване на рецидиви.

Съдържа иновативна активна съставка, която има специфични противовъзпалителни и успокояващи ефекти върху елементи, участващи в псориазис, заедно с местна упойка и противовъзпалителна съставка, бързо облекчава признаците на дискомфорт като сърбеж и зачервяване.

Успокоява и дълбоко овлажнява кожата, тази ежедневна грижа е подходяща за употреба в комбинация с лекарства или като последица, а идеалната допълнителна грижа за кожата за псориатична кожа помага да се подобри външният й вид и да се предотврати рецидив.

Основни предимства:

успокоява сърбежа и зачервяванията, помага за бързо елиминиране на люспите, нормализира пилинг помага за предотвратяване на рецидиви, има незалепваща формула, която не оцветява дрехите, може да се използва в комбинация с лекарства или като последващо действие. Без алкохол, парабени, силикони, сулфати.

Основни съставки

Celastrol има специален противовъзпалителен и успокояващ ефект върху елементи, участващи в псориазис, спомагайки за подобряване на външния вид на кожата.

Глицеринът привлича водата и я прикрепя към кожата, като я поддържа хидратирана и защитена от източници на дразнене от околната среда.

Полидоканолът, местна упойка и противогъбично средство, облекчава признаци на дискомфорт като сърбеж, изтръпване, парене, стягане и болка.

Vederine ️ ️ помага на плаките да се отделят по-лесно от кожата поради способността му да насърчава диференциацията на клетките.

Ежедневният хидратиращ балсам се нанася веднъж дневно върху цялото тяло. Може да се използва в комбинация и/или за поддържане на фармацевтично лечение.

WATER (AQUA) CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE GLYCERIN CETEARYL ALCOHOL CARTHAMUS TINCTORIUS (SAFFLOWER) SEED OIL (CARTHAMUS TINCTORIUS SEED OIL) LAURETH-9 1,2-HEXANEDIOL BENZOIC ACID CAPRYLYL GLYCOL CETEARYL GLUCOSIDE CETYL ALCOHOL CICHORIUM INTYBUS (CHICORY) ROOT EXTRACT FRAGRANCE (PARFUM) GLYCERYL STEARATE PEG-100 STEARATE PENTYLENE GLYCOL POLYACRYLATE-13 POLYISOBUTENE POLYSORBATE 20 SODIUM HYDROXIDE SORBITAN ISOSTEARATE TRIPTERYGIUM WILFORDII CALLUS EXTRACT

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук