Ducan Nutrition d\' Attaque Tagliatelles de Konjac aux Epinards 340gr

Ducan Nutrition d' Attaque Tagliatelles de Konjac aux Epinards 340gr

Konjac Талиатели със спанак

код на продукта: 040703
скоро наличен продукт

Препоръчителна цена на дребно  9,01лв. (4,61€)

Ducan Nutrition d 'Attaque Tagliatelles de Konjac aux Epinards Konjac Ταλιατέλες με Σπανάκι 340gr Dukan konjac tagliatelle със спанак идва от Азия. Те са богати на фибри, ниско съдържание на въглехидрати и калории, което ги прави идеалната хра...  още

8,56лв. (4,38€)
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 3760151012587
ТЕГЛО: 377gr
Вижте също продукти в тази категория:
Диетични храни

Ducan Nutrition d 'Attaque Tagliatelles de Konjac aux Epinards Konjac Ταλιατέλες με Σπανάκι 340gr

Dukan konjac tagliatelle със спанак идва от Азия. Те са богати на фибри, ниско съдържание на въглехидрати и калории, което ги прави идеалната храна за тези, които искат да обърнат внимание на диетата си. Какво прави спанак талиатели най-добрият съюзник в отслабването? Те създават усещането за ситост, така че яжте по-малко!

Без глутен, без калории, без мазнини!
С високо съдържание на фибри, което забавя храносмилането и засилва чувството за ситост
Само с 23 калории на 100 гр.
Съвет на Dukan: Талятелите Konjak със спанак имат лек вкус сами по себе си, така че са лесни за приготвяне и лесно усвояват вкусовете на любимата ви супа или сос от паста. За перфектен вкус им се насладете като тестени изделия, със стотици сосове.

Как действа konjac?

Понякога го наричаме "ям юфка". Произвеждат се от глюкоманан, който е документиран като ценен съюзник в нашето здраве, тъй като поддържа добрата чревна функция, предотвратява и лекува запек.

Фибрите, съдържащи се в конджак талиатели със спанак, забавят храносмилането и засилват усещането, че сме сити, което е ключова част от всяка диета. В допълнение, коняк талиатели помага за понижаване на нивата на холестерола. Изследванията също така показват, че диета, богата на фибри, може да намали стреса, което спомага за подобряване на вашето здраве!

Konjak tagliatelle помага и при диабет тип II, тъй като забавя храносмилателния процес. Като забавя усвояването на глюкозата, панкреасът освобождава по-бавно инсулина, като по този начин регулира нивата на кръвната захар след всяко хранене.

Влакната Konjac са водоразтворими и не съдържат мазнини, захар, нишесте или протеини. И преди всичко те не съдържат глутен!

Талятелът Konjak може да се съхранява на стайна температура за около година и е идеален за всяка фаза на диетата на Дюкан.

Фаза на атака: Неограничен
Круиз фаза: Неограничен
Фаза на стабилизиране: Неограничен
Фаза на поддръжка: Неограничен
Как да им се насладите:

Dukan konjac tagliatelle е перфектен с всеки сос. Изпразнете опаковката, отцедете съдържанието в гевгир и варете 1 минута във вряща вода или ги потопете в соса, който сте приготвили. След отваряне се държат във вода 2-3 дни в хладилник.

Nutritional values

Per 100g.

Energy

96 kJ

23 kcal

Fat

Of which saturated

0 g.

0 g.

Carbohydrates

Of which sugars

2.9 g.

0 g.

Fiber

4.7 g.

Proteins

<0.5 g.

Salts

0.07 g.

Water, spinach broth 10%, konjac powder 3%.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук