Λυπούμαστε, το ερώτημα σας δεν ταιριάζει με κάποιο προϊόν, παρακαλούμε δοκιμάστε πάλι

  DulcoSoft Перорално решение за преодоляване на симптоми от запек250ml

  16,15лв.
  код на продукта: 008530
  Продаден
  Ηаличност: Само три продукти са на разположение!
  Вижте също и продуктите в категориите:
  Δυσκοιλιότητα-ΑιμορροΐδεςПри запек и хемороиди

  Безплатна доставка
  за поръчки на стойност над 30лв.!
  Изпрати сега

  Γаранция на Aptekapromahon.com

  Γаранция на Aptekapromahon.com

  цел на Aptekapromahon.com е да се осигури едно приятно изживяване по време на пазаруване, но и след това, след като получитe поръчка Ви. Поради тази причина ние гарантираме, че:

  • Всички продукти, предлагани от Aptekapromahon.com ca оригинални, безопасни, и закупени от официалния гръцката делегация.
  • Нито един от нашите продукти, е проблематичeн, второкласен или има кратък срок на годност. Нашите цени ca много ниски, поради факта че ние компресирамe на маржа на печалбата ни и в същто време купувайки много големи количества постигаме на по-добри цени. Ако дадения продукт изтича много скоро тогава e ясно посочено в заглавието му.
  • В изключително малко вероятния случай, че даден продукт във вашия пакет пристигнe повреден или получите грешeн продукт, ние веднага го заменим и разбира се, без никакви такси за вас. Според нашите измервания на 99,9% от опаковкитe се стигaт до местоназначението си без никакви проблеми (т.е. вероятността, че има проблем, е 1 на 1000).
  • Дори и да съжалявате покупката си, можете да промените или върнете продукта в рамките на 14 дни, като си вземете парите обратно (в този случай вие плащате само за превоз на промяна).
  • Aptekapromahon.com положи всички усилия за да изпрати директно вашата поръчка. Поради тази причина, посочва относно наличността на продукта . В редки случаи (например след един уикенд, или в случаите на заболяване), възможно e вашата поръчка да се забави един ден. В 80% от случаите, когато поръчката e поставенa до 14:00, нашите клиенти получават техния пакет на следващия работен ден, а останалите 20% получават в рамките на 3-4 работни. Ако специално бързатe да си получитe поръчката, препоръчваме ви да ни информиратe по телефонa или имейлa, за да се даде приоритет на вашия парцел
  • Повече информация за политически мисии и възстановявания прочетете тук

  За всякакви въпроси не се колебайте да се свържете с нас на 0030 23230 41131 / BG Telenor 00359 892794245.

  ×

  Продава се с

   DulcoSoft Перорално приложение  за преодоляване на симптомите Запек 250ml
   Използва се за симптоматично лечение на запек
   ОПИСАНИЕ
   Dulcosoft е слабително използва за симптоматично лечение на запек и ви позволява да омекоти твърдият биологичен материал  и улеснява реализацията. Ефективно облекчава запека.
   СЪВЕТИ УПОТРЕБА
   Това е решение, с неутрален вкус. Може да се смесва директно с питие по ваш избор, например чаша вода или друга течност, като например плодов сок или чай (около 150 мл.)
   ДОЗА: Мярка дозата помощта на мерителната чашка, включени в пакета. При препоръчваната доза, дозата може да бъде съобразена с вашите специфични нужди и може да се приема всеки ден или през ден. Правилната дозировка е най-ниската доза, за да произвеждат редовни меки изпражнения. Препоръчителната дневна доза трябва да се приема за предпочитане като единична доза сутрин.
   Възрастни и деца над 8 години: 20 - 40 мл.
   Деца от 4 до 8 години: 16 - 32 мл.
   Деца от 2 до 4 години: 8 - 16 мл.
   ДОЗА: Употребата при деца под 8 години, само след консултация с педиатър.
   Подходяща за бременни жени или кърмачки.
   Подходящ за диабетици.
   Подходящ за пациенти на диета с ниско съдържание на натрий.


   Този продукт беше добавен в нашия каталог на: 2015-06-26 20:38:43, последна актуализация: 2019-02-16 05:03:25

   • Превозите на нашите продукти са произведени в Гърция и България с ACS Courier
   • Разходите за доставка са безплатни за покупки над 59leva / 30 €, а за покупки под 59leva / 30 € има такса 5,9leva / 3 €
   • Плащането на Вашата поръчка се извършва при доставката на продукта при доставката
   • Поръчките се изпращат до 2-3 работни дни, ако всички продукти на състояние на наличност са: "незабавно наличие (в склад)"
   • Повече информация за политическите мисии и възстановяванията може да намерите тук или ни се обадете на 0030 2323041131 или 00359 892 794 245

   Видян с:

    Информирайте ме,след като продуктът е в наличност отново

    DulcoSoft Перорално решение за преодоляване на симптоми от запек250ml

    Информирайте ме чрез имейл

    Информирайте ме чрез SMS

    Вие ще получите имейл / SMS от aptekapromahon.com току вземем отново DulcoSoft Перорално решение за преодоляване на симптоми от запек250ml

    ×