Durex Intense Delight Bullet 1 бр

Durex Intense Delight Bullet 1 бр

Водоустойчив мини вибратор

код на продукта: 028904
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  44,97лв. (23,00€)

Durex Intense Delight Bullet водоустойчив мини вибратор 1 бр Вибраторът Durex Intense Delight Mini Bullet е изработен от мек плюшен материал. Силните вибрации са идеални за стимулация на клитора и цялото тяло. Внимателно го натиснете върху тялото ...  още

39,98лв. (20,45€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5038483994757
Вижте също продукти в тази категория:
Aксесоари

Durex Intense Delight Bullet водоустойчив мини вибратор 1 бр

Вибраторът Durex Intense Delight Mini Bullet е изработен от мек плюшен материал. Силните вибрации са идеални за стимулация на клитора и цялото тяло. Внимателно го натиснете върху тялото си, за да стимулирате зърната, клитора, срамните устни или където и да е, където се чувствате удовлетворени и се насладете на интензивното усещане за удоволствие, което се разпространява по цялото ви тяло. Освен това е невероятно тих, но това не означава, че и вие трябва да сте! Насладете му се сами или с партньор в предварителните състезания.

  • Силни вибрации
  • Водоустойчив
  • Идеален за стимулация на цялото тяло или зърната, клитора, перинеума или където пожелаете
  • Мека кадифена текстура
  • До 5 часа наслада

Инструкции за употреба: 1) За да активирате Durex Intense Delight Bullet, развийте дъното и отстранете пластмасовия капак, покриващ контакта на батерията. 2) Завийте напълно дъното. За да активирате/деактивирате Intense Delight Bullet, натиснете бутона в долната част.

Почистване, съхранение и сигурност:

Този продукт е водоустойчив. Използвайте във вода само когато е напълно сглобен според указанията.


Измийте внимателно продукта с топла вода и мек сапун преди и след всяка употреба, изплакнете с чиста топла вода и подсушете с кърпа или кърпа без мъх. Никога не използвайте почистващи препарати, съдържащи алкохол, органични разтворители или ацетон.


Внимание: Този продукт е предназначен само за възрастни. Не е контрацептив. Не го споделяйте с много партньори. Дръж далеч от деца. Ако почувствате дискомфорт, незабавно спрете употребата. Консултирайте се с лекар преди употреба, ако имате имплантирано устройство като пейсмейкър или ако е извършена операция на съответните части на тялото.


Съхранявайте на хладно, сухо и незапрашено място, далеч от пряка слънчева светлина, пазете от играчки от различни материали.


Проверявайте Durex Intense Delight Bullet преди всяка употреба, ако е повреден по някакъв начин, прекратете употребата незабавно.


Приложете лек натиск, когато използвате Durex Intense Delight Bullet. Използвайте внимателно, за да избегнете повреда. Не е подходящ за употреба на закрито. Консултирайте се с лекар преди употреба, ако имате имплантирано устройство като пейсмейкър или ако е извършена операция на съответните части на тялото.


Идеален за физическа и клиторна стимулация на вас и вашия партньор, така че можете да откриете нови начини за стимулация за вълнуваща любовна игра.


Съдържа батерия и предлага до 5 часа удоволствие


Преди да смените батериите, уверете се, че устройството е изключено и не се използва. За да отворите отделението за батерии, развийте долната част. Незабавно извадете изтощената батерия от устройството и я сменете с нова AA батерия.

След като батерията е поставена, поставете обратно капака на отделението за батерията и завийте долната част обратно.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук