Durex Intense Pure Fantasy Вибратор 1 брой

Durex Intense Pure Fantasy Вибратор 1 брой

код на продукта: 029383
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  87,98лв. (45,00€)

Вибратор Durex Intense Pure Fantasy 1 бр Вибраторът Durex Intense Pure Fantasy е многоскоростен вибратор, който ви помага да издигнете сетивата си за уникално удоволствие. Можете да контролирате скоростта и интензитета на безшумните вибрации благо...  още

78,22лв. (40,01€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 8001443202855
Вижте също продукти в тази категория:
Aксесоари

Вибратор Durex Intense Pure Fantasy 1 бр

Вибраторът Durex Intense Pure Fantasy е многоскоростен вибратор, който ви помага да издигнете сетивата си за уникално удоволствие. Можете да контролирате скоростта и интензитета на безшумните вибрации благодарение на въртящия се превключвател.

Можете да му се насладите в самостоятелно изследване или с придружител в предварителните етапи. Този вибратор може да стимулира зърната, както и клитора, срамните устни, перинеума и навсякъде, където пожелаете, така че изследвайте и открийте какво ви харесва.

Конструиран в заострена форма и с подобрен, по-ефективен дизайн, с материали, които се чувстват меки и естествени за тялото ви. Водоустойчивият дизайн означава, че можете да направите душа още по-приятен. Добре е да сте информирани, така че винаги четете приложените инструкции.

  • Изработен от безопасни за тялото материали с мека кадифена текстура
  • Нисък шум и силни вибрации
  • До 5 часа наслада
  • Водоустойчив
  • 16,5см дължина

Внимание: Този продукт е предназначен само за възрастни. Не е контрацептив. Не го споделяйте с много партньори. Дръж далеч от деца. Ако почувствате дискомфорт, незабавно спрете употребата.

Съхранявайте на хладно, сухо и незапрашено място, далеч от пряка слънчева светлина, пазете от играчки от различни материали.

Проверявайте Durex Intense Pure Fantasy преди всяка употреба, ако е повреден по някакъв начин, незабавно прекратете употребата.

Приложете лек натиск, когато използвате Durex Intense Pure Fantasy. Използвайте внимателно, за да избегнете повреда. Консултирайте се с лекар преди употреба, ако имате имплантирано устройство като пейсмейкър или ако е извършена операция на съответните части на тялото.

Инструкции за употреба:

1) За да активирате Durex Intense Pure Fantasy, развийте дъното и отстранете пластмасовия капак, покриващ контакта на батерията.

2) Завийте напълно дъното. За да активирате/деактивирате Intense Pure Fantasy, задръжте курсора на мишката по посока на стрелката.

Почистване, съхранение и сигурност:

  • Този продукт е водоустойчив. Използвайте във вода само когато е напълно сглобен в съответствие с тези инструкции.
  • Измийте продукта внимателно с топла вода и мек сапун преди и след всяка употреба, изплакнете с чиста топла вода и подсушете с кърпа или кърпа без мъх. Никога не използвайте почистващи препарати, съдържащи алкохол, органични разтворители или ацетон.
  • Преди да смените батериите, уверете се, че устройството е изключено и не се използва. За да отворите отделението за батерии, развийте долната част. Незабавно извадете изтощената батерия от устройството и я сменете с нова AA батерия.
  • След като батерията е на мястото си, поставете обратно капака на отделението за батерията и завийте долната част обратно.
  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук