Durex Sensitive 3 броя

Durex Sensitive 3 броя

Презервативи за по -голяма чувствителност

код на продукта: 005651
скоро наличен продукт

Препоръчителна цена на дребно  6,45лв. (3,30€)

Durex Sensitive Много фини презервативи 3бр Свръхтънките презервативи Durex Sensitive предлагат по-голяма чувствителност, увеличавайки усещането за контакт с партньора ви, без да жертвате вашата безопасност. Те са 100% електронно тествани с 5 допъ...  още

Той е премахнат / заменен от компанията
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5038483685068
Вижте също продукти в тази категория:
Продукти с намаление

Durex Sensitive Много фини презервативи 3бр

Свръхтънките презервативи Durex Sensitive предлагат по-голяма чувствителност, увеличавайки усещането за контакт с партньора ви, без да жертвате вашата безопасност. Те са 100% електронно тествани с 5 допълнителни проверки на качеството, извършени във всяка партида. Те също са дерматологично тествани. Голям диаметър Голям (номинална ширина: 56 мм).

Не забравяйте, че нито един метод на контрацепция не предлага 100% защита срещу бременност, ХИВ или други болести, предавани по полов път. Добре е да сте информирани, затова прочетете включената информация, особено ако използвате презервативи за анален или орален секс.

  • Тънък дизайн за по -голяма чувствителност
  • Безупречно прилягане и усещане
  • Предварително оплоден за копринено и чувствено изживяване
  • Лесно нанасяне Лесно закрепване, край на спермата (форма на зърното)
  • Голям диаметър Голям (номинална ширина: 56 мм)

ПРЕДИ ДА ЗАПОЧНЕШ

Преди да използвате всеки презерватив, проверете срока на годност върху опаковката на презерватива. Ако опаковката на презерватива е видимо повредена, изхвърлете я и използвайте нова от непокътната опаковка.

Носете презерватив, преди другият човек да докосне пениса. Това помага за предотвратяване на нежелана бременност и намалява шанса да се заразите с болести, предавани по полов път.

инструкции за употреба

Отворете опаковката от назъбения ръб. Внимателно боравете с презерватива, тъй като той може да бъде повреден от пирони или остри предмети.
С ролката от външната страна, натиснете края и поставете презерватива върху върха на изправения пенис.
Сгънете го до основата на пениса. Спрете и проверете дали смятате, че презервативът се плъзга или стиска прекалено много пениса, защото има шанс той да се счупи. Презервативът трябва да се махне малко след еякулацията. Презервативът трябва да се държи здраво за основата на пениса, преди да го премахнете.
Изхвърлете опаковката и използвания презерватив в кошчето. Не го хвърляйте в тоалетната.
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ

Този презерватив е изработен от естествен каучуков латекс, който може да предизвика алергична реакция и дори анафилактичен шок, ако потребителят е алергичен към латекс.

ПРЕКРАТЕТЕ УПОТРЕБАТА в случай, че: не се чувствате комфортно или изпитвате дискомфорт, докато използвате презерватива.

Използвайте всеки презерватив само веднъж. Повторната употреба увеличава риска от счупване или получаване на заболяване.

Ако първо използвате презерватив за орален секс, ще трябва да използвате нов презерватив за всеки друг вид полов акт, който следва.

Използвайте само смазочни материали, препоръчани за едновременна употреба с презервативи. Смазочни материали на маслена основа (вазелин, бебешко масло, парафинови вагинални добавки) и някои локални пенис или вагинални лекарства могат да повредят презерватива.

За анален полов акт използвайте допълнителна смазка (не използвайте Durex Guarana) от външната страна на презерватива.

НИКОГА НЕ ИСКАЙТЕ ЗА СЪВЕТ

Консултирайте се с Вашия лекар или фармацевт, ако не сте сигурни дали сте алергични към латекс или има ли дразнене или дискомфорт след употреба, или ако използвате лекарства, които се прилагат локално върху пениса или вагината. консултирайте се с Вашия лекар или фармацевт много незабавно и в рамките на 72 часа.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук