Elgydium Brilliance & Care Pasta 30ml Паста за зъби Гел за  петната по  зъбите

Elgydium Brilliance & Care Pasta 30ml Паста за зъби Гел за петната по зъбите

код на продукта: 004653
Само две продукти са на разположение!

Препоръчителна цена на дребно  16,17лв. (8,27€)

Elgydium Brilliance & Care Паста за зъби Избелваща паста за зъби срещу петна от зъби 30ml ELGYDIUM Brilliance & Care е паста за зъби, която съчетава почистващо и полиращо действие с грижата за зъбния емайл. Използва се два пъти седмично за премахв...  още

14,23лв. (7,28€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 3577056022883
Вижте също продукти в тази категория:
Избелващи пасти за зъби

Elgydium Brilliance & Care Паста за зъби Избелваща паста за зъби срещу петна от зъби 30ml

ELGYDIUM Brilliance & Care е паста за зъби, която съчетава почистващо и полиращо действие с грижата за зъбния емайл. Използва се два пъти седмично за премахване на упорити петна от повърхността на зъбите ви, които могат да дойдат от храна или от кафе, чай, пушене, червено вино и като цяло от храни, които оставят пигменти, като ви помагат да преоткриете естественото бяло на зъбите си.

Съдържа уникална комбинация от неорганичен и растителен силиций и благодарение на специалния си състав и силно действие, зъбите се почистват старателно, без да надраскат емайла. Повърхността на зъбите става гладка и гладка и възвръща естествения си блясък. Оцветителите не залепват толкова бързо, докато Fluorinol® (1400 ppm F¯ флуоридни йони), специална форма на органичен флуорид - патентован от Pierre Fabre, се прилепва силно към емайла и го укрепва. За възрастни и деца над 12 години.

Ефикасност на паста за зъби ELGYDIUM Brilliance & Care, със състав:

НЕОРГАНИЧЕН SILICA с 50% частици по -малко от 10 μm: Със силно почистващо действие, което премахва упорити петна.

РАСТИТЕЛНА СИЛИЯ (BAMBOO SILICA) с 50% частици по -малко от 5 μm: С отлично полиращо действие, тя води до по -гладка и блестяща зъбна повърхност.

С Fluorinol® (1400 ppm флуоридни йони).

За укрепване на емайла и силна реминерализация. (Флуоринол® има способността да прилепва към зъбите по -бързо и по -силно от обикновения флуорид и гарантира по -добра и ефективна защита на зъбите. 3 -та минута по отношение на обикновения - неорганичен и органичен - флуорид, увеличава устойчивостта на зъбите към атаките на киселини, получени от бактерии).

ELGYDIUM Brilliance & Care се използва два пъти седмично (напр. Понеделник и четвъртък) вместо ежедневната паста за зъби (за най -добри резултати се препоръчва използването на ежедневната паста за зъби ELGYDIUM Whitening) с класическа техника на четкане. ELGYDIUM Brilliance & Care не образува пяна по време на миене, за да осигури най -добрия полиращ ефект върху повърхността на зъба.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук