Elgydium Clinic Toothbrush 20/100 Soft 1 Парче - Зелено

Elgydium Clinic Toothbrush 20/100 Soft 1 Парче - Зелено

Мека четка за зъби, специално проектирана за постоперативна грижа, пародонтит и чувствителни венци

код на продукта: 048177
скоро наличен продукт

Препоръчителна цена на дребно  15,25лв. (7,80€)

Elgydium Clinic Toothbrush 20/100 Мека мека четка за зъби, специално проектирана за следоперативни грижи, пародонтит и чувствителни венци 1 брой - зелена Четките за зъби Elgydiu...  още

12,96лв. (6,63€)
Моля изберете
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 0009232491309
ТЕГЛО: 16gr
Вижте също продукти в тази категория:
Четки за зъби

Elgydium Clinic Toothbrush 20/100 Мека мека четка за зъби, специално проектирана за следоперативни грижи, пародонтит и чувствителни венци 1 брой - зелена

Четките за зъби Elgydium Clinic са специално създадени за миене на зъби след операция, при пародонтоза и за много чувствителни зъби. С четина Tynex със заоблени ръбове за защита на зъбите и венците и с гъвкава ергономична дръжка.

С четина Tynex със заоблени върхове, тънката му плоска глава позволява лесен достъп до задните зъби за перфектно почистване, без да наранява вече раздразнените венци.

И накрая, благодарение на гъвкавата си ергономична дръжка и гъвкавата си шийка, тя се адаптира към морфологията на всяка протеза, което ни позволява лесно да почистваме и вътрешните повърхности на нашите зъби.

Elgydium Clinic 20/100 Четка за зъби мека

Мека до средна четка за зъби, идеална за ежедневна употреба. Тънката му плоска глава позволява лесен достъп до задните зъби, като ги почиства перфектно, без да наранява венците ни. Благодарение на гъвкавото си гърло позволява лесно почистване и на вътрешните повърхности на нашите зъби.

Мека до средна четка за зъби с перфектно заоблени ръбове, гъвкаво гърло и защитна капачка. Подходящ за стерилизация в микровълнова фурна (една минута при 600 W с главата във вода). Можете да стерилизирате четката за зъби Elgydium Clinic, като я поставите в микровълновата фурна за 1 минута при 600 W с главата, потопена в половин чаша вода.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук