Eludril Грижен разтвор за вода за уста против плака 500мл

Eludril Грижен разтвор за вода за уста против плака 500мл

код на продукта: 004645
Само три продукти са на разположение!

Препоръчителна цена на дребно  25,22лв. (12,90€)

Eludril Грижен разтвор за вода за уста против плака 500мл Eludril Care е разтвор за изплакване на устата, който съдържа две активни съставки: хлорхексидин и цетилпиридиниев хлорид. Използвана два пъти на ден след измиване, Eludril Care помага за н...  още

20,68лв. (10,58€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 3577056021688
ТЕГЛО: 555gr

Eludril Грижен разтвор за вода за уста против плака 500мл

Eludril Care е разтвор за изплакване на устата, който съдържа две активни съставки: хлорхексидин и цетилпиридиниев хлорид. Използвана два пъти на ден след измиване, Eludril Care помага за намаляване на образуването на зъбна плака, поддържайки венците здрави ежедневно.

Тъй като помага за поддържане на здравето на венците, ELUDRIL CARE може да се използва като допълнителна грижа след стоматологично лечение или при възпалени венци. ELUDRIL CARE е с доказана ефикасност срещу образуването на зъбна плака, със 74,9% намаление на индекса на зъбната плака след три седмици употреба. Оралният разтвор Eludril Care е подходящ за завършване на устната хигиена, особено за хора, страдащи от раздразнени венци. Изборът за цялостна грижа за устната кухина!

След четкане изплакнете устата си с 15 ml разтвор (10 ml за възраст от 6 до 10 години) за 30 секунди, два пъти на ден. Дозиращата капачка ви позволява да измерите точното необходимо количество.

Хлорхексидин 0,05% Цетилпиридиниев хлорид 0,05%

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук