Elpen Alcoflu Хранителна добавка за защита на клетките от оксидативен стрес и повишаване на имунитета 20 caps
-16%

Elpen Alcoflu Хранителна добавка за защита на клетките от оксидативен стрес и повишаване на имунитета 20 caps

код на продукта: 037646
скоро наличен продукт

Elpen Alcoflu Хранителна добавка за защита на клетките от оксидативен стрес & Укрепване на имунитета 20 капс За подобряване на нормалната функция на имунен система срещу сезонни неудобства – настинка, алергичен ринит. Хранителна добавка със спе...  още

Той е премахнат / заменен от компанията
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5200415600634
ТЕГЛО: 32gr
Вижте също продукти в тази категория:
Продукти с намаление

Elpen Alcoflu Хранителна добавка за защита на клетките от оксидативен стрес & Укрепване на имунитета 20 капс

За подобряване на нормалната функция на имунен система срещу сезонни неудобства – настинка, алергичен ринит.

Хранителна добавка със специално разработен състав, който допринася за нормалното функциониране на защитните сили на организма за предотвратяване и облекчаване на симптомите на настинка и алергичен ринит.

Съдържа иновативната комбинация от три компонента

на ΕpiCor®,

от екстракт от растения Andrographis paniculata (KalmColdTM) и

​на витамин С (Nutra-CTM), който допринася за нормалното функциониране на имунната система и защитата на клетките от оксидативен стрес.

 настинка принадлежи към най -често срещаните сезонни неудобства и се появява в определени периоди от годината със симптоми на запушване на носа, кашлица и болки в гърлото.
Съответно сезонността показва силна сезонност Алергичен ринит, който се причинява от алергени и се проявява с хрема, кихане и сърбеж в носа.

Балансираната имунна система е ключът към справянето със сезонния дискомфорт.

The ΕpiCor® е клинично доказан ферментационен продукт Saccharomyces cerevisiae. Процесът на ферментация на пълноценна храна позволява запазването на протеини, фибри, полифеноли, витамини, аминокиселини, β-глюкани и много полезни метаболити, които действат в комбинация на много нива за организма.

Ефективността му ΕpiCor® документирано от 8 публикувани клиники изследвания с висок стандарт. Основните изводи са ефектът от стойностите на биомаркерите, които предполагат регулиране на имунната система и намаляване на продължителността на симптомите на настинка и алергичен ринит.

Механизмът му на действие ΕpiCor® обобщено в 4 нива на защита на организма.

Увеличаване на основното антитяло, секреторен имуноглобулин sIgA, което се намира в слуз, сълзи и слюнка и действа срещу патогени.

Подобряване на чревния микробиом, което допринася за хомеостазата на имунната система, т.е. способността на организма да адаптира имунния отговор към променящите се условия.

Повишена активност на имунните клетки на Natural Killers, които унищожават заразените клетки.

Увеличаване на антиоксидантната активност за защита срещу клетъчно окислително увреждане, само за 2 часа.

The KalmColdTM е клинично тестван фитохимичен състав, получен от растението Andrographis paniculata. Растителният екстракт се характеризира с високо съдържание на дитерпени и флавоноиди. Според клинично проучване подобрява симптомите на обикновена настинка.

Витамин С подпомага нормалното функциониране на имунната система и предпазва клетките от оксидативен стрес. В алкохолните капсули витамин С е под формата на калциев аскорбат и магнезиев аскорбат, патентован като Nutra-CTM
и проучвания, демонстриращи по -бързото му усвояване в сравнение със синтетичния витамин С под формата на аскорбинова киселина.


Този продукт беше добавен в нашия каталог на: 2020-10-01 12:07:11. последна актуализация: 2021-08-02 14:17:03

Препоръчителна доза: 2 капсули дневно или според указанията на Вашия лекар или фармацевт.
Подходящ за възрастни.

Номер на известие на ОИО: 77749 / 27-07-2020.
Нотификационният номер до ОИО не представлява разрешение за търговия от ОИО.
Препоръката не трябва да се превишаваНяма дневна доза. Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на балансираната диета. Тези продукти не са предназначени да предотвратят, лекуват или лекуват някакви човешки болести. Консултирайте се с Вашия лекар, ако сте бременна, кърмите, приемате лекарства или имате някакви здравословни проблеми.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 70 лева, а при покупки под 70 лева се заплаща 7 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук