Erythro Forte Organic Juice Aloe Vera Сок от Алое Вера 500gr
-20%

Erythro Forte Organic Juice Aloe Vera Сок от Алое Вера 500gr

код на продукта: 026303
скоро наличен продукт

Erythro Forte Organic Juice Aloe Vera Сок от Алое Вера 500gr Сокът от Алое Вера представлява истинска «бомба» от ценни хранителни вещества и терапевтични съставки като захари, минерали/микроелементи, ензими, аминокиселини, сапонини, стероиди, маст...  още

Той е премахнат / заменен от компанията
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5200105631160
ТЕГЛО: 500gr
Вижте също продукти в тази категория:
Продукти с намаление

Erythro Forte Organic Juice Aloe Vera Сок от Алое Вера 500gr

Сокът от Алое Вера представлява истинска «бомба» от ценни хранителни вещества и терапевтични съставки като захари, минерали/микроелементи, ензими, аминокиселини, сапонини, стероиди, мастни киселини, антрахинони, витамини и лектини.

Сокът Алое Вера съдържа 12 естествени вещества, за които е установено, че инхибират развитието на дадено възпаление или инфекция, без проява на странични ефекти. Поради тази причина, сокът от Алое Вера би могъл да помогне за отслабването на дадено възпаление в организма, като ревматизъм, възпаление на ушите, очите или артрит.

Съставът му включва витамините Α, Β1, Β2, Β6, Β12, C и Ε, фолиева киселина и ниацин. Някои от тези витамини не могат да бъдат съхранявани от човешкия организъм, поради което е необходимо да бъдат набавяни ежедневно с храната. Най-добрият начин за постигане на това, е всеки ден да пием сок от Алое Вера, повишавайки същевременно по естествен начин защитата на организма срещу оксидативен стрес, с благоприятно въздействие върху цялото тяло и неговите системи. 

Редовната употреба на сок от Алое Вера, позволява на организма по естествен начин да очисти храносмилателната система. Храната, която приемаме съдържа множество вредни вещества, които биха могли да причнят сериозни проблеми.

Редовната употреба на сок от Алое Вера спомага за прочистването на стомашно-чревния тракт, позволява повишаването на енергийните нива в организма и спомага за поддържането на здравословно телесно тегло.

Здравата храносмилателна система гарантира, че хранителните вещества, които приемаме чрез храната, с която се храним, се усвояват и преминават в кръвообращението. Честата употреба на сок от Алое Вера може да помогне за регулиране на чревната функция и да увеличи абсорбцията на протеини, като в същото време да намали броя на вредните и неполезни за организма бактерии и дрожди. Освен това спомага за намаляване на неприятното усещане за парене в стомаха и съдейства за подобряване на състоянието при редица храносмилателни разстройства.

По отношение на външния вид, кожата ни може да се възползва от хранителните вещества, които получава ежедневно от приема на сок от Алое Вера, за да подобри защитата си срещу ефекта на стареене.

ΧАРАКТЕРИСТИКИ НА ПРОДУКТА:

Сокът от Aloe Vera Оrganic Juice, продукт на марката Douridas Medical включва 100% gel Aloe Vera (Barbadensis Miller), добит по естествен начин, чрез използването на естествени методи, от органични растения, отглеждани в Гърция (Коринтия).

Бутилката от 500 г. съдържа гел от Алое Вера, 15% мед, лимон и витамин С.

Дневната доза се състои от една супена лъжица (11 ml) органичен сок от Алое Вера, разредена в две части (22 ml) хладка вода. Приема се сутрин преди закуска и преди приема на лекарства, в случай че следвате предписано медикаментозно лечение.

Не се препоръчва на деца под 12 години, при бременност или кърмене.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук