Intermed Eva Biolact Ovules Пробиотични свещички

Intermed Eva Biolact Ovules Пробиотични свещички

код на продукта: 004752
миг наличност (на склад)
Eva

Препоръчителна цена на дребно  35,35лв. (18,08€)

Eva Biolact Ovules Пробиотични свещички      Възстановяването и поддържането вагинална флора
Пробиотичните Eva Biolact свещички  с полезни микроорганизми (лактобацили), който предлага, възстановява незабавно и ефективно предотв...  
още

28,99лв. (14,83€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5205152012542
Вижте също продукти в тази категория:
Bагинални свещички

Eva Biolact Ovules

Пробиотични свещички

Възстановяването и поддържането вагинална флора
Пробиотичните Eva Biolact свещички с полезни микроорганизми (лактобацили), който предлага, възстановява незабавно и ефективно предотвратява нарушения на нормалната флора на влагалището и чувствителната зона може да се дължи на различни причини, като синузит, антибиотици или други формулировки

ПОКАЗАНИЯ

Като антибиотици от всяка етиология
Синузит всяко етиология
Действа противогъбично, контрацептиви, химиотерапия или радиотерапия кандидатстване
След края на менструация
Срещу стреса
С Lactobacillus coagulans под формата на семена и екстракти от лайка
Без хормони или лекарства

BT х 10 свещички

Инструкции

Терапевтична:
а) вагинит с медикаменти: вагинален супозиторий дневно за 8 4eos дни след края на лечението
б) Неформална вагинит без лекарства: вагинална свещичка дневно в продължение на 6-8 дни.
Превантивното: вагинален супозиторий седмично и едно приложение дневно в продължение на два дни след края на периода

Свързани статии

Синузит

Сърбеж, парене, дразнене и повишена секреция често са зловонни симптоми, които обикновено съпътстват един вагинит именно възпаление на лигавицата на влагалището и са заети в пъти всички жени, в различни периоди от живота си.

Въпреки, че симптомите на вагинит е бетон, на причините за произшествия са много и различни.
Етиологията на бактериална вагиноза е най-честата възпаление на вагината, последвано от вагинит с Candida гъбички и Trichomonas вагинит от или Chlamydia.

Въпреки това, след развитието на патогенни микроорганизми във влагалището, вагинит може да бъде причинено от други причини. Така атрофичен вагинит, която се проявява особено по време на менопаузата поради намаляване на концентрацията на естроген а неформалната вагинит е неспецифичен вагинит. Също така използването на спермицидни мехлеми, песарии, презервативи и обикновено дразнители продукта може да доведе до алергични синузити.

Всеки, но за да бъде причинител фактор за появата на вагинит, основната причина, която доведе до това, или в резултат на нарушаване на нормалния вагиналната флора. Това означава, че намаляването в популацията на полезни микроорганизми, по-специално на лактобацили обикновено присъства във вагината, както и в други части на тялото (ентерално и устната кухина и кожата), чиято основна роля е да предложи физическа защита срещу различни патогени.

За съжаление, тези полезни микроорганизми могат да бъдат нарушени от много фактори, като например вземане на медикаменти (антибиотици, противогъбични, контрацептиви, химиотерапевтични препарати), менопауза, менструация и стреса на ежедневието.

Възстановяването и опазването на лактобацилите в достатъчни популации, използващи пробиотични продукти, които предлагат готови да полезни микроорганизми изглежда да е идеално и необходимо.

Тази информация е предназначена за обща информация и информиране на обществеността и в никакъв случай не може да замени консултация с лекар или друг квалифициран здравен специалист

Гъбична вагинит-кандидоза

Лятото пристигна ... но с топлината и честите посещения на морето и басейните, много често правят външния си вид и гъбични вагинит измъчват повечето жени, обикновено през лятото, на външен вид характеристики вискозни белезникави секрети придружено сърбеж, парене и раздразнение.
Според данни на CDC (Център за контрол на заболяванията) в САЩ, до 90% от всички жени ще представят най-малко веднъж в живота си гъбични синузит, а 40-50% от две или повече епизоди 15-25% повтарящи се инфекции и значителен брой дисплеи асимптоматични синузит (до 25%).
На първо място, гъбична вагинит причинен от свръхрастеж на тип гъбички на кандида албиканс, който присъства естествено в вагината и съжителстват хармонично с други микроорганизми (предимно лактобацили), разположена там, което го прави нормалната флора на влагалището, защитна бариера и линия на защита в поддържането на здравето на вагината.
Промяната в населението на лактобацилите води до промяна на рН (т.е. киселинност вагината) до по-малко кисела или дори алкални стойности, намаляване на супероксид производство на водород инхибиторни функции на растежа на патогенни микроорганизми и за създаване на условия, подходящи за разпространението на анаеробни бактерии и Candida видове.
Много фактори могат да намалят популацията на лактобацилите и да нарушат деликатния баланс, който съществува между микроорганизмите на вагиналната флора, които водят до прекомерен растеж на гъбички.
Ключът е повишена температура и влажност на въздуха е особено виждал през летните месеци, тъй като на редовни посещения в морето и басейните, пребиваващи с мокър бански костюм, здраво синтетично бельо и дънки, интензивната сексуална активност, приемащи антибиотици, употребата на контрацептиви и т.н. дори и ежедневния стрес.

Добра практика е да се гарантира поддържането на лактобацилите в достатъчни популации, използващи пробиотични продукти директно възстановяване на тези полезни микроорганизми и да се намали възможността за създаване на благоприятна за развитието на гъбички на околната среда.

Тази информация е предназначена за обща информация и информиране на обществеността и в никакъв случай не може да замени съвет от лекар или друг компетентен медицински специалист.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук