Vitabiotics Feroglobin Slow Release Gentle Iron 30caps

Vitabiotics Feroglobin Slow Release Gentle Iron 30caps

Хранителна добавка с желязо с бавно освобождаване за намаляване на астения и умора

код на продукта: 012971
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  31,28лв. (16,00€)

Vitabiotics Feroglobin Slow Release Хранителна добавка с желязо с бавно освобождаване за намаляване на астения и умора 30 caps Хранителна добавка с желязо с бавно освобождаване за намаляване на астения и умора Леко желязо за поддържане на вашия...  още

29,34лв. (15,01€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5021265220076
ТЕГЛО: 39gr

Vitabiotics Feroglobin Slow Release Хранителна добавка с желязо с бавно освобождаване за намаляване на астения и умора 30 caps

Хранителна добавка с желязо с бавно освобождаване за намаляване на астения и умора

Леко желязо за поддържане на вашия хемоглобин и червени кръвни клетки

Feroglobin капсули са нежна добавка на желязо с цинк и витамини от група B, предназначена да осигури идеално количество желязо на тялото, като същевременно остава нежна към стомаха.

Освен че е важно за кръвта ви, желязото допринася за нормалната функция на имунната система и нормалната когнитивна функция. Желязото е важно за редица функции на тялото, но понякога диетата ни не е добре балансирана и ежедневните дейности, дори пиенето на чай или кафе, могат да попречат на усвояването на желязото.

Как действат Feroglobin Capsules?

Система за бавно освобождаване

Желязото допринася за нормалното образуване на червени кръвни клетки и хемоглобин и за нормалния транспорт на кислород в тялото. Хемоглобинът пренася кислород до мозъка, сърцето, мускулите и тъканите в цялото тяло. Излишното желязо в стомаха се предотвратява от специалната система за бавно освобождаване на Feroglobin. Това гарантира, че освобождаването на кръвообразуващите хранителни вещества е постепенно и равномерно. Ето защо е лесно за стомаха.

Желязото спомага за намаляване на умората и умората, както и за общото здраве, допринася за нормалното:

  • когнитивна функция
  • освобождаване на енергия и
  • функция на имунната система

Кой може да се нуждае от добавка с желязо?

  • Жени в менструация
  • По време на бременност
  • Развиващи се деца (вижте Течен фероглобин)
  • Спортисти

С кофактори за кръвообразуване

Формулата осигурява идеален източник, който съчетава желязо с други хранителни вещества за кръвта като фолиева киселина и витамини В6 и В12, които също допринасят за нормалното образуване на кръв.

Тази информация не е предназначена да замести професионален медицински съвет, диагноза или лечение. Винаги търсете съвет от Вашия лекар или други квалифицирани медицински специалисти относно всяко медицинско състояние.

Продуктът не е тестван върху животни.

No Запознаване EOF: 32685/11.03.2020г

  • По 1 капсула на ден по време на основното хранене, с достатъчно количество течност.
  • Не ги дъвчете.
  • Не превишавайте препоръчителната доза за дневна консумация.

Капсулите Feroglobin не трябва да се приемат на празен стомах. Фероглобин капсули може да се прилага толкова дълго, колкото е необходимо. Feroglobin е предназначен за бавно освобождаване, така че не уврежда стомаха.

Продуктът съдържа желязо, което ако се дава в големи количества може да бъде вредно за малки деца. Продуктът е хранителна добавка и не трябва да замества разнообразното, балансирано хранене и здравословния начин на живот.

Както и при другите хранителни добавки, потърсете медицински съвет преди употреба, ако сте под лекарско наблюдение, страдате от епилепсия, хемохроматоза, хранителни алергии или сте алергични към някоя от съставките.

Продуктът не е подходящ за деца. Съхранявайте го на недостъпно за деца място. Да се съхранява на сухо място, далеч от светлина и топлина, при температура под 25°С, в оригиналната опаковка. За предпочитане е да се консумира преди изтичане на срока, посочен на опаковката.

Хранителна информация

Средно на капсула

% EC *SDR

Витамин B6

5 mg

357

Фолиева киселина

400 µg

200

Витамин B12

10 µg

400

Желязо (като фумарин)

17 mg

121

Цинк

12 mg

120

Мед

1000 µg

100

*SDR – Препоръчителна дневна доза, µg = микрограм
mg = милиграм, IU = международни единици.

Съставки: Пелети с продължително освобождаване: непареилни семена, антислепващ агент: пречистен талк, обвивка на капсулата: желатин с фармацевтичен клас [халален говежди източник], железен фумарат, захароза, цинков сулфат, пълнител: картофено нишесте, витамин В6 (като пиридоксин хидрохлорид) ), хидроксипропил метил целулоза, меден сулфат, витамин B12 (цианокобаламин [носител: калциев бифосфат]] и фолиева киселина (като птероилмоноглутаминова киселина).

Не съдържа: изкуствени оцветители, консерванти, мазнини, мая.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук