Frezyderm Baby Sun Care Spf25, 100ml

Frezyderm Baby Sun Care Spf25, 100ml

Бебешки слънцезащитен лосион за лице и тяло, подходящ от раждането

код на продукта: 001346
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  42,83лв. (21,91€)

Frezyderm Baby Sun Care SPF25 слънцезащитен лосион за лице и тяло, подходящ от раждането 100 ml Слънцезащитен лосион за лице и тяло за бебета, само с естествени филтри. Съставът му е обогатен с витамин Е и пантенол и е специално разработен да зачи...  още

32,51лв. (16,63€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5202888221262

Frezyderm Baby Sun Care SPF25 слънцезащитен лосион за лице и тяло, подходящ от раждането 100 ml

Слънцезащитен лосион за лице и тяло за бебета, само с естествени филтри. Съставът му е обогатен с витамин Е и пантенол и е специално разработен да зачита физиологията на чувствителната бебешка кожа. В същото време предпазва ДНК на клетките на кожата и осигурява защита срещу свободните радикали, причинени от външни фактори, като слънцето и замърсяването на въздуха.

Той е водоустойчив и е идеален за бебета и деца, както и за хора с атопично предразположение и/или непоносимост към органични филтри.

Подходящ за:

  • Бебета
  • Хора с атопично предразположение.
  • Хора, податливи на органични филтри.

Без аромат

Без глутен

Слънцезащитен крем за лице и тяло емулсия, устойчива на вода. Той съдържа само неорганични филтри и е идеален за бебета и деца, както и за хора с атопичен предразположеност и / или непоносимост към органични филтри. Тя осигурява постоянна и продължителна защита от слънцето, предпазва кожата от замърсителите на околната среда и намалява фактори. Не съдържа аромат и парабени.

Ние покриваме дори трудни места със слънцезащитен крем, като уши, чело, нос, стъпала и зад коленете. Нанасяме слънцезащитния крем върху суха кожа 20 - 30 минути преди излагане на слънце и го подновяваме на всеки 1 час, дори върху повърхността на кожата, покрита от тениската и задължително след плуване или избърсване с кърпа.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук