Garden Waterproof Eye Make up Remover With Coenzyme Q10 Идеален за премахване на водоустойчив грим 150ml

Garden Waterproof Eye Make up Remover With Coenzyme Q10 Идеален за премахване на водоустойчив грим 150ml

код на продукта: 025689
скоро наличен продукт

Препоръчителна цена на дребно  21,51лв. (11,00€)

Garden Waterproof Eye Make up Remover With Coenzyme Q10 Идеален за премахване на водоустойчив грим 150ml Нежен и в същото време ефективен почистващ лосион. Перфектна комбинация от силни масла и активна мицеларна вода. Сместа от тези съставки дейст...  още

Той е премахнат / заменен от компанията
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5205962001576
ТЕГЛО: 150gr
Вижте също продукти в тази категория:
Продукти с намаление

Garden Waterproof Eye Make up Remover With Coenzyme Q10 Идеален за премахване на водоустойчив грим 150ml

Нежен и в същото време ефективен почистващ лосион. Перфектна комбинация от силни масла и активна мицеларна вода. Сместа от тези съставки действа като магнит, който незабавно и ефективно премахва от кожата всички замърсявания, дори и най-устойчивите като водоустойчив грим, който е силно устойчив на вода. Идеален за премахване на грим от очите, миглите и змиорките, той третира кожата, без да оставя омазняване. Комбинацията от естествени овлажняващи съставки (арганово масло, масло от жожоба, пантенол, витамин Е), овлажнява, подхранва и успокоява кожата. В същото време мощният коензим Q10, който съдържа, допринася за регенерацията и растежа на клетките и ефективно предпазва кожата от свободните радикали, които са отговорни за признаците на стареене и обезцветяване на кожата. Подходящ за всички типове кожа и всички възрасти.

ДЕРМАТОЛОГИЧНО И ОФТАЛМОЛОГИЧНО ПРОВЕРЕНО. Не съдържа парабени, минерално масло, ГМО (генетично модифицирани съставки), алергени и оцветители.

Cruelty Free

Разклатете енергично преди употреба. Накиснете памук в почистващия лосион и нанесете върху чиста и суха кожа на лицето, около очите и устните. Не се изисква изплакване.

AQUA (WATER), CYCLOPENTASILOXANE, ISOHEXADECANE, ISOAMYL LAURATE, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL, ARGANIA SPINOSA (ARGAN) KERNEL OIL, UBIQUINONE, PANTHENOL, CAPRYLYL/CAPRYL GLUCOSIDE, POLYGLYCERYL-5 OLEATE, SODIUM COCOYL GLUTAMATE, SODIUM CHLORIDE, CITRIC ACID, DIPOTASSIUM PHOSPHATE, CETRIMONIUM BROMIDE, POTASSIUM PHOSPHATE, DISODIUM EDTA, GLYCERYL CAPRYLATE, HEXYLENE GLYCOL, BENZYL ALCOHOL, PARFUM (FRAGRANCE)

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук