Gehwol Toe Divider G D 3 бр - Small

Gehwol Toe Divider G D 3 бр - Small

Разделител за пръстите на краката

код на продукта: 040647
Само един продукт е наличен!

Препоръчителна цена на дребно  20,72лв. (10,60€)

Gehwol Разделител за пръсти G D Разделител за пръсти от 3 части - малък Калъф от мек, силно еластичен материал, щадящ кожата, за защита от натиск. Забележимо забавя и намалява проблема с големите пръсти на краката (буниони), като коригира позицият...  още

18,65лв. (9,54€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 4013474106600
ТЕГЛО: 24gr
Вижте също и продуктите в категориите:
Против мазоли и брадавици, Защитни лепенки

Gehwol Разделител за пръсти G D Разделител за пръсти от 3 части - малък

Калъф от мек, силно еластичен материал, щадящ кожата, за защита от натиск. Забележимо забавя и намалява проблема с големите пръсти на краката (буниони), като коригира позицията им. Благодарение на полимерния гел е идеален както за защита на кожата, така и за мазоли между пръстите и проблеми с кожичките, като същевременно е проектиран в нова подобрена форма с покритие, което осигурява още повече подкрепа и по-голям комфорт. Пасва идеално на формата на крака и пръстите. Действа поддържащо при лечение, като същевременно е идеален за ревматични пациенти.

Забележка: Образуването на мазоли, освен че ни смущава естетически, често причинява болка. Но бъдете внимателни, в никакъв случай не се опитвайте да ги премахнете сами, като ги "режете"! Това е нещо, което може да причини сериозни наранявания! Лекувайте го с помощта на специални покрития, а при трудни случаи се обърнете към специализирани лекари.

Важно: При всеки случай, когато забележите белези по кожата или ноктите, деформации на пръстите или ноктите, постоянна болка в краката или нещо, което смятате за тревожно, консултирайте се с лекар специалист, ортопед, дерматолог или ортопед.

Опаковка от 3 бр.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук