Gillette PROMO PACK Series Shave Foam Conditioning with Cocoa Butter 2x250ml

Gillette PROMO PACK Series Shave Foam Conditioning with Cocoa Butter 2x250ml

Пяна за бръснене с какаово масло за пълна защита срещу раздразнения

код на продукта: 051802
скоро наличен продукт

Препоръчителна цена на дребно  11,12лв. (5,69€)

Gillette Offer Package Series Пяна за бръснене Кондиционираща с какаово масло Пяна за бръснене с какаово масло за пълна защита от раздразнения 2x250 мл Насладете се на силата на пяната за бръснене Gillette Series - тя предлага пълна защита срещу р...  още

Той е премахнат / заменен от компанията
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 8006540807149
Вижте също продукти в тази категория:
Продукти с намаление

Gillette Offer Package Series Пяна за бръснене Кондиционираща с какаово масло Пяна за бръснене с какаово масло за пълна защита от раздразнения 2x250 мл

Насладете се на силата на пяната за бръснене Gillette Series - тя предлага пълна защита срещу раздразнения, намалява порязванията, зачервяванията, паренето, щипенето и опъването. Открийте формулата на пяна, която помага за грижата за растежа на косата и кожата по време на бръснене.

Неговата пенлива текстура овлажнява всеки косъм, улеснявайки подстригването с по-малко дърпане и триене. Покажете на света най-доброто си лице с пяната за бръснене Gillette Series, създадена за мъже от световната марка №1 в геловете и пяните за бръснене.

МНОГОКРАТНА ЗАЩИТА СРЕЩУ ДРАЗНЕНЕ: Серията Gillette помага за защита на чувствителната кожа от признаците на дразнене при бръснене: порязвания, парене, щипене, зачервяване и издърпване.

ПОВЕЧЕ ЛУБРИКАНТИ, ПОВЕЧЕ ЗАЩИТА: Съдържа допълнителни лубриканти и кондициониращи агенти*, които помагат на бръсначите да се плъзгат гладко и удобно *в сравнение с пяната за бръснене Gillette Classic.

ФОРМУЛА С КАКАОВО МАСЛО: Открийте формулата на пяна, която помага за грижата за растежа на косата и кожата по време на бръснене.

МЪЖКИ АРОМАТ: Усъвършенствайте бръсненето си с класическия аромат на Gillette. Това ще ви накара да се почувствате готови да посрещнете деня си.

ПЕРФЕКТНИТЕ СЪЮЗНИЦИ: Подобрете ежедневното си бръснене с пълната гама продукти от серия Gillette, специално проектирани да помогнат за намаляване на дразненето при бръснене.

Контейнер под налягане: Може да се пръсне при нагряване. Пазете от топлина, горещи повърхности, искри, открит пламък и други източници на запалване. Да не се пуши. Да не се пробива или изгаря дори след употреба. Да се пази от слънчевите лъчи. Не излагайте на температури над 50 °C/122 °F. Далеч от деца. Съдържа запалими компоненти в съотношение от 3,24% от масата.

Aqua, Triethanolamine, Stearic Acid, Palmitic Acid, Isobutane, Laureth-23, Sodium Lauryl Sulfate, Propane, Glycerin, Parfum, Sorbitol, Menthol, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Linalool, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук